Cyberpunk 2077 oynarken (Ultra ayarlarda) işlemcim çok fazla ısınıyor. 85-90 dereceleri gördü bende korkup oyunu kapattım. Stok fandan dolayı mı bu kadar ısınıyor, oyun mu sorunlu yoksa işlemcimin kendisinde mi problem var anlamadım. Ekran kartım 65 dereceyi bile nadir görürken işlemcinin bu kadar ısınması normal gelmedi bana.
İşlemcinizin termal macunu eskimiş ya da kötü bir termal macun sürülmüş olabilir. Yine sizinki benimkine göre daha az ısınıyor. Valorant'ta 90 derecenin üstüne çıktı
İşlemcinizin termal macunu eskimiş ya da kötü bir termal macun sürülmüş olabilir. Yine sizinki benimkine göre daha az ısınıyor. Valorant'ta 90 derecenin üstüne çıktı
Sistem hazır sistem güvenilir bir firma tarafından aldım gayet güncel bir sistem ve 30 Mayıs tarihinde aldım macun eskime durumu olduğunu sanmıyorum o yüzden başka ihtimalleri düşündüm.
Sistem hazır sistem güvenilir bir firma tarafından aldım gayet güncel bir sistem ve 30 Mayıs tarihinde aldım macun eskime durumu olduğunu sanmıyorum o yüzden başka ihtimalleri düşündüm.
Osmaniye de yaşıyorum hocam havalar zaten çok sıcak işlemcide 85 de çalışınca temper cam bile ısınıyor o kadar diyeyim. Bide RAM modüllerine çok yakın sıfır sistemi heba etmek istemedim açıkçası zor kanaat almıştım.