i5 13400F - RTX 4060 vs R5 7500F - RTX 3060

Yeter yetmesine de PSU modeli de önemli.
600 veya 700W güç çekebilen ama sistemi yük altında kapatan dandik güç kaynakları da var.
Kasa bu psu içinde

Yükseltme seçeneklerinden kasayı Zalman yapacağım sadece.
DDR4 için çok pahalı bir sistem bu, fiyatı kazık.

Bir de şuna bak;

Bir de şuna bak;

Vatandan başka siteden alamam maalesef taksitle alacağım diğer siteler bayağı vade koyuyor.

Bir de şuna bak;

Bu sistem için yetmez mi 600W PSU?

Sorun PSU değil sistemin kazık fiyatı, dâhâ çift kanal teknolojisinden yararlanmak için RAM kiti alman gerekecek.

Anlamadım bu sistem de 2 tane 8 GB RAM var çift kanal derken neyi kast ediyorsun ?

Sorun PSU değil sistemin kazık fiyatı, dâhâ çift kanal teknolojisinden yararlanmak için RAM kiti alman gerekecek.

Bu sisteme ne diyorsun fiyat olarak değil sistem olarak ekran kartını 4060 kasayı da Thermaltake 750W yapmayı düşünüyorum alınır mı? İleride ekran kartını 4070 yapacağım.

İyi günler bu iki sistem arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı olur R5 7500FLI sistemin ekran kartını yükseltme seçeneklerinden 4060 yapmayı düşünüyorum. Bir de i513400Fli sisteme 600W Zalman PSU yeterli mi acaba?
Parayı şu çöplere vermek yerine bağış yapsan hem kendine hem insanlara hem de kasaya hayrın dokunur. Kasa bile beni alma diye yalvarıyor. O kadar kalitesiz ve saçma ki her şey...

Parayı şu çöplere vermek yerine bağış yapsan hem kendine hem insanlara hem de kasaya hayrın dokunur. Kasa bile beni alma diye yalvarıyor. O kadar kalitesiz ve saçma ki her şey...
Yazdığımı okumuyorsun galiba diyorum ki yükseltme seçeneklerinden kasayı thermaltake 750w yapacağım ekran kartınıda 4060 yapacağım neden okumadan yazıyorsun ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı