wgaijin
Centipat
ürünü ne zaman alıp ne zaman sorun yaşayınca gönderdin peki.1 hafta uğraştım yüksek voltaj, çok ısınma, bitmeyen mavi ekranlar, asla undervolt kabul etmeme, SVID auto yapınca bile mavi ekran veriyordu derken en son windows kurulumuna izin vermedi ve K işlemci olmasına rağmen grafik kartını görmedi. Tray işlemciydi ama aldıktan 1 hafta sonra gönderdim İncehesap'a değiştirdiler yeni gelende böyle sorunlar yok, voltaj 1.3ü görmedi sanırım şimdilik dünden beri deniyorum.
Ben Intel baseline profilde kullandığım için bazen Opera'da işlemci derece olarak 100 derecelere spike atıyor saliselik ama voltajın hiç 1.5v geçtiğini görmedim tüm testlerimde spikeı kabul ettim fakat biraz da olsa kayıplı kullanıyorum Mart'ta aldığım işlemci mayıs BIOS'lu olarak kullanmaya devam ediyorum kullandığım ekran kartını ve oyun performansını tatmin ettiği için gönderip beklemek gibi bir düşünceye girişmedim bu yüzden fakat evet gerçektende bazı i5'lerde çok nadirende olsa bu konudan da anladığımız üzere kısmı bozulmalar oluşuyor fakat i7 ve i9'lar kadar kullanıma engel değil galiba biz i5 tayfa bundan dolayı yırttık diyebiliriz çünkü i7'de sorun %40'sa i9 tarafında bu sorun %80 denilebilir.