Sorun cikartmaz. Mantikli.Arkadaşlar elime bu bilgisayar geçti, sizce mantıklı olur mu? Arayüzü çok hoşuma gidiyor kullanışı falan, eski bilgisayarımda kullanmıştım biraz.
Kurabilirsiniz. Daha once Linux kullandiniz mi?
O zaman Linux Mint veya Zorin OS kurabilirsiniz.Hocam pek kullanmadım 1 ay veya daha az Linux attıktan sonra bilgisayar ablama gitti bu bana gelecek.
Linux Arch duymuştum bu ve sizin dediklerinizin arasında ne farkı var?O zaman Linux Mint veya Zorin OS kurabilirsiniz.
Arch zor bir dagitim (Yeni baslayanlar icin). Biraz basit dagitimlari kullanin sonra kurmayi denersiniz.Linux Arch duymuştum bu ve sizin dediklerinizin arasında ne farkı var?
Cok farki var. Fakat biraz zorlar. Deneyiminizi bu yuzden sormustum zaten.Linux Arch duymuştum bu ve sizin dediklerinizin arasında ne farkı var?
Peki usb üzerinden mi yoksa googleden yükleyip atmak mı lazım pek bilgim yok.Cok farki var. Fakat biraz zorlar. Deneyiminizi bu yuzden sormustum zaten.
Web sitesinden ISO dosyasini indireceksiniz ve Rufus ile USB'ye yazacaksiniz.Peki usb üzerinden mi yoksa googleden yükleyip atmak mı lazım pek bilgim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.