i5-3470 sisteme GTX 1050 Ti alınır mı?

Bütçe
2000
Hocam yakın zamanda ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. İşlemcim i5 3470, PSU 550 watt. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ve aşağıdaki linkteki ekran kartı alınır mı?

Bütçe 2000-3000

1708256751217.png

Başlık 1050 etikette 1050 Ti gelince de GT1030 olur artık.

@tahtakapı ne alaka? En kötü modeli almışsınız da konuşuyorsunuz. Orada düz soğutma kullanılırken Asus'ta bakır soğutma kullanılıyor attığınız fotoğrafta. MSI kart kötü değil atılan, bakır soğutmaya sahip aynı Asus'taki gibi. Ki baştaki Galaxta da bakır soğutma kullanılmış.

@AYATES bu kart iyidir öneririm ancak çok az bir darboğaz olabilir.

@tahtakapı ne alaka? En kötü modeli almışsınız da konuşuyorsunuz. Orada düz soğutma kullanılırken Asus'ta bakır soğutma kullanılıyor attığınız fotoğrafta. MSI kart kötü değil atılan, bakır soğutmaya sahip aynı Asus'taki gibi. Ki baştaki Galaxta da bakır soğutma kullanılmış.

Olmaz ben kullanıyorum olmuyor. RDR2 de %98 kullanıyo kartı.

pek yakın değil kocaelide oturuyorum ama kargolanabilir
Bende Kocaelide oturuyorum. 2k ya 6gb kartlar vardı Facebook gruplarında güvenilir satıcılar var bi göz at bence oralara da.

tamamdır pazarlık deneyerek fiyatı biraz düşürürüm

@tahtakapı hangi işlemci ile kullanıyorsunuz? İ7 3770s ile darboğaz sebebi bir çok oyunda. Ki çok yakın işlemciler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı