50-60 civarında şu anda.İşlemci sıcaklığı ne durumda peki? En son 80 derece civarında dolaşıyordu.
Onu da şimdi yaptım fakat hala aynı. Bir arkadaşa sordum o da aldığında aynı sorun olmuş, ekran kartından sorun dedi. Ben değiştirdim sıkıntı yok dedi.O zaman oyunda sıkıntı var. Steam'den oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misin?
Başka bir çözüm önerisi yok mu acaba?Dostum ekran kartın oyun için yeterli seviyede. Zaten diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum demişsin. Bunun ekran kartı değişimiyle alakalı olacağını düşünmüyorum. Eğer değiştirme imkanın varsa sen de dene madem.
Bu rehbere bir göz at derim: Steam Community :: Guide :: PUBG FPS REHBERİ (25.05.17)Başka bir çözüm önerisi yok mu acaba?
Selamlar dostum, ben ekran kartını değiştirmeye karar verdim. Sence ne almalıyım? Herkes 1050 Ti al diyor. 1050 Ti'den ucuz akıcı oynayabileceğim bir ekran kartı önerirsen sevinirim.Bu rehbere bir göz at derim: Steam Community :: Guide :: PUBG FPS REHBERİ (25.05.17)
Selamlar, baya bir süre önce konuşmuştuk. Bilgisayarıma bakım yaptırdım, bir daha PUBG alıp denemeyi düşünüyorum. Sistemi benimkinden kötü olan arkadaşlarım aldı gayet sorunsuz açmışlar yani benim yaşadığım sorunları yaşamamışlar. Sizce almalı mıyım?RX 560 veya GTX 1050 olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.