Dostum rehberi okumuyor musun? Orada anlatılıyor zaten. Yeşil adımları uygulayacaksın.
Gerçekten sinirlerim bozuldu. FPS 45 fakat sanki -100 gibi donuyor, hiçbir işlem yapılmıyor. Sebebi ne olabilir sizce? İade etmeli miyim?Health değerlerinde bir sıkıntı yok gibi. Bir de Error Scan testi yapın. Start'a basın.
Her oyunu gayet güzel oynuyorum. Dediklerinizi de yaptım fakat hala değişen bir şey yok.Dediklerimi yap ilk önce. Diğer oyunlarda durum nasıl? Sadece bu oyunda mı geçerli?
Macun dışında her şeyi yaptım. Error Scan'da hepsi yeşil. Macunu yaptırınca düzelecek mi peki?Sadece bu oyunda sıkıntı yaşıyorum demişsin. Oyunun güncelleştirmelerini kontrol et. Sanırsam bu oyunda optimizasyon sıkıntısı var. Ayrıca termal macun değişimi de yap. 80 derece işlemcin için yüksek bir değer. Disk içinde error scan testi yap. Yaptım diyorsun ama bunlar 1 dakikada yapılacak bir işlem değil. Yapmadığın belli oluyor zaten.
Oynamak için can atmıyorsan iade edebilirsin oyunu.![]()
Merhabalar, macunu yeniledim fakat hala aynı. Ne yapmam lazım?Tamam, diskte bir sorun yok. Macunu da yenile. Sonra işlemcine stress testi yaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.