i5 4430 işlemciye GTX 1070 veya GTX 1060 Almak

Hayır ben o anakartı kullanıyorum, ve gayette memnunum, DDR4'ün çıkmasıyla tabikide biraz eskidi fakat aralarındaki fark DDR4 daha az güç harcıyor diye biliyorum.
şimdiben bu anakartı ve ramı alırsam 22 sene sonra değiştirmem gerekecek aradaki darkın 2 katını 2 tıl sonra ödicem ararlı değil mi

O kadar ilerisini düşünüyorsanız, değiştirebilirsiniz.
anakart 1051 soketmiş birdakika

Çok fazla, benim kurduğum sistemdeki anakartı beğenmediyseniz onun yerine gaming anakart alabilirsiniz.
kurdugunuz sistemin fotosunu atmıstınız birde linkini atar mısınız vede 1600 mhz ram yeterli mi ?

Çok fazla, benim kurduğum sistemdeki anakartı beğenmediyseniz onun yerine gaming anakart alabilirsiniz.
MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart bu nasıl

birde r9 390X nasıl

Middle Tower kasalara sığar, ama tam ölçütleri alırsak yada kasanın model ve markasını alırsak daha çok yardımız dokunur size.
Aklımda olan kasadan büyükmüş sığabilir.
Kasanız bu ise Lenovo E73 Intel Core i5 4430 2.7Ghz 4GB 500GB Masaüstü Fiyatı RAM'leri DDR3 1600 Mhz almalısınız.
RAM olarak bunu tavsiye ederim CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram

Eğer kasa bu ise kart sığmayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba geri döndüm öbür hesabın şifresini unuttum :)
Şimdi ben bay bir düşündüm ve son kararım; yeni bir İşlemci almayıp ve Anakartta almayıp ekleme yapacağım. Bu geçen vakitte pc tamirden geldi ve değişen parçalar PSU ve Anakart fakat şöyle bir şey varki PSU hala yetersiz 350W seritifikasız ...
yapacağım eklemeler:
Rx 480 veya rx 470 nitro oc 8 gb versiyonu rx 480'e en yakın rx 470 modeli diyolar
Büyük bir kasa hatta o kadar büyük ki bir daha bana bu sorunu yaşatmasın...
Yeni bir PSU kendisini minimum 600W 80 PLUS BRONZE sertifikalıdüşünüyorum...
Ramler 8 gb yeterli olacaktır sıkıntı çekersem eklerim
Şimdi genel bir toparlayayım:
sizden istediğim 1. olarak bana i5 4430s 2.8 ghz için ekran kartı önermeniz fiyat sınırsız fakat tabi ki de
darboğaz yapmayan bir GPU
2.olarak yaptığım şey ne kadar doğrudur ? Birde şu mantıktan bu kararı verdim ben şimdi iyi bir PSU , GPU ve kasa alıp 2 yıl sonrada geri kalanları yenileyeceğim yani CPU, RAM, Anakart ve SSD eklerim
3. olarak merak ettiğim bu mücadelenin hiç birine girmeyip gtx 1050 Tİ almak mı ? fakat bu ekran kartı testlerine bakınca biraz soğudum gerçi almışken iyi almak istiyorum..

Merhaba geri döndüm öbür hesabın şifresini unuttum :)
Şimdi ben bay bir düşündüm ve son kararım; yeni bir İşlemci almayıp ve Anakartta almayıp ekleme yapacağım. Bu geçen vakitte pc tamirden geldi ve değişen parçalar PSU ve Anakart fakat şöyle bir şey varki PSU hala yetersiz 350W seritifikasız ...
yapacağım eklemeler:
Rx 480 veya rx 470 nitro oc 8 gb versiyonu rx 480'e en yakın rx 470 modeli diyolar
Büyük bir kasa hatta o kadar büyük ki bir daha bana bu sorunu yaşatmasın...
Yeni bir PSU kendisini minimum 600W 80 PLUS BRONZE sertifikalıdüşünüyorum...
Ramler 8 gb yeterli olacaktır sıkıntı çekersem eklerim
Şimdi genel bir toparlayayım:
sizden istediğim 1. olarak bana i5 4430s 2.8 ghz için ekran kartı önermeniz fiyat sınırsız fakat tabi ki de
darboğaz yapmayan bir GPU
2.olarak yaptığım şey ne kadar doğrudur ? Birde şu mantıktan bu kararı verdim ben şimdi iyi bir PSU , GPU ve kasa alıp 2 yıl sonrada geri kalanları yenileyeceğim yani CPU, RAM, Anakart ve SSD eklerim
3. olarak merak ettiğim bu mücadelenin hiç birine girmeyip gtx 1050 Tİ almak mı ? fakat bu ekran kartı testlerine bakınca biraz soğudum gerçi almışken iyi almak istiyorum..
Bu arada da monitörü 1080p olarak düşünün onu da ekran kartıyla birlikte yenileyeceğim

1060'da yapmaz daha eski model İ5 işlemcisi olan biride sormuştu youtube'da videolara bakmıştım yapmıyordu. Senin işlemci 2013 yılında çıkmış bunda hiç yapmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı