i5 4430 işlemciye GTX 1070 veya GTX 1060 Almak

gtx 1070 te aynı olay olmaz mı darbogaz gerçekleşir mi birde termal macun olmadan kullanılırsa zarar verir mi işlemciye
GTX 1060'da darboğaz yaptığına göre 1070 daha güçlü GPU olduğundan dolayı tabikide ondada darboğaz yapacaktır.
İşlemciye termal macun sürmezseniz zarar verme ihtimaliniz var.

1060 alın, 980'den bile daha güçlüdür, ayrıca daha ucuz.
Arkadaşın dediği gibi 1060 alın ayar arttırarak'da darboğazı kaldırırsınız.

tekrar teşekkür ederim peki termal macun olayına ne diyorsunuz
Arkadaşın söylemiş olduğu doğru, işlemciye zarar verebilirsiniz, nasıl zararı olacak diye sorarsanız, termal macun işlemci ile soğutucu arasındaki ısı alışverişini arttıran bir ürün, eğer sürmezseniz soğutucu fan işlemciyi yeteri kadar soğutmaz, bu yüzden fazla ısınır, ısındığı için de işlemcinin ömrü daha çabuk kısalır.

Arkadaşım söylemiş olduğu doğru, işlemciye zarar verebilirsiniz, nasıl zararı olacak diye sorarsanız, termal macun işlemci ile soğutucu arasındaki ısı alışverişini arttıran bir ürün, eğer sürmezseniz soğutucu fan işlemciyi yeteri kadar soğutmaz, bu yüzden fazla ısınır, ısındığı için hem işlemcinin ömrü daha çabuk kısalır.
tekrar tekrar çok teşekkür ederim

Elbette. 1080p Ultrada 60-75 arası oynarsınız. Tabi ben Rainbow için konuşuyorum, diğer oyunlarda daha az ya da daha fazla FPS alabilirsiniz.

Rica ederim, önemli değil.
benim monitörüm 1440 900 sıkıntı olur mu ama zaten buyuk ihtimalle değiştiricem gtx 1060 veya 1070 kablosu yüzünden baglanamıyor su mavi olup vidalarla sıkıştırılan kablodan

Bence değiştirin, GTX 1060 daha çok 1080p için yapıldı, kartı 1440x900p'de boşa harcamayın:).
zaten ole yapıcam birde benim su anki ekran kartına bağlanan bir kablo yok fakat gtx 1060 ayrıca bir güç kablosu takılıyor videolarda onu nasıl halledebilirim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı