i5 4430 işlemciye GTX 1070 veya GTX 1060 Almak

McKenzie

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim i5 4430 işlemcim bulunmakta. Ben eger bu işlemcinin yanına GTX 1070 veya GTX 1060 gibi iyi bir ekran kartı alırsam sıkıntı olur mu? Bu 1. soru.

2. soru su an PC bozuk oldugundan ve işlemcimin ne oldugunu bilmediğimden kasayı açıp fanı felan çıkarıp işlemime baktım fakat uzerinde termal macun denen bi şey varmış ben de bilmiyodum zaten az bir şey vardı bende toz sanıp sıyırmıstım o sıkıntı yaratır mı ?

Merhaba arkadaşlar. Benim i5 4430 işlemcim bulunmakta. Ben eger bu işlemcinin yanına GTX 1070 veya GTX 1060 gibi iyi bir ekran kartı alırsam sıkıntı olur mu? Bu 1. soru.

2. soru su an PC bozuk oldugundan ve işlemcimin ne oldugunu bilmediğimden kasayı açıp fanı felan çıkarıp işlemime baktım fakat uzerinde termal macun denen bi şey varmış ben de bilmiyodum zaten az bir şey vardı bende toz sanıp sıyırmıstım o sıkıntı yaratır mı ?
GTX 1070 alacaksanız darboğaz meselesi kaçınılmaz, GTX 1060'ta darboğaz yapar mı bilmem, 2. sorunuzun cevabını veremeyeceğim, bir sorun yaratır mı bilmem.

peki yeni bir işlemci almama gerek var mı sence ? ultrada oynasam oyunları gerek kalmaz diyenler var
GTX 1060 alıp ayarları oldukça açarsanız darboğaz sıkıntısı yaşamazsınız.
Ayrıca termal macun alıp işlemcinizin üzerine sürün, aksi taktirde iyi bi soğutma sağlayamazsınız.

GTX 1060 alıp ayarları oldukça açarsanız darboğaz sıkıntısı yaşamazsınız.
Ayrıca termal macun alıp işlemcinizin üzerine sürün, aksi taktirde iyi bi soğutma sağlayamazsınız.
gtx 1070 te aynı olay olmaz mı darbogaz gerçekleşir mi birde termal macun olmadan kullanılırsa zarar verir mi işlemciye

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı