discipline
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, bu ilk mesajım. Sizlere birkaç sorum olacak. Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler. Bilgisayar konusunda bayağı bilgim var sanıyordum ancak çok eskide kaldığımı farkettim. Ne ekran kartları ve ramlar ne kasalar varmışta benim haberim yokmuş
Kısa keseyim. Sitenin videolarını izleyerek masaüstü bilgisayar toplama konusunda bilgi sahibi oldum ve kendimce bir bilgisayar topladım. Sizden ricam toplamış olduğum bilgisayar parçaları arasındaki uyumu denetlemeniz. Eğer uyuşmayan parça varsa ya da sistemi iyileştirebilecek bir öneriniz varsa söylemenizi rica ediyorum. Gözüm çok yükseklerde değil. Yalnız Skyrim'i ultra gibi yüksek bir ayarda oynamak istiyorum. Ayrıca şu zamana kadar sürekli İntel ve Nvidia kullandığımdan bu markaları barındıran bir pc topladım. Amd ekran kartları ve işlemciler hakkında pek bilgim yok. Bunların yanında kasadan, psudan ya da diğer parçalardan sistemin performansını kısmadan daha ucuza getirebileceğim bir yöntem varsa söylerseniz memnun olacağım. Parçalar şunlar;
Son düzenleyen: Moderatör: