i5 4590 vs A10-7870K Sistem

Tabiki Zalman içinde toplam 4 fan ile birlikte geliyor.
Kardes facebook varmi ekleyeyim seni

upload_2015-11-8_21-12-43.png
son olarak bu sistemi toplamaya karar verdim asus ekran kartı araştırdım daha iyi sistemde uyumsuzluk yok dimi

Asus servisi berbat. Kartında coil whine çıkarsa sıkıntı yaşarsın o servisle. Hem Evga GTX970 Asus'tan daha iyidir. Bunun dışında sistemde herhangi bir sıkıntı yok. Bütçe varsa sistemine SSD ilave edebilirsin. Günlük kullanımda çok farkettiriyor.
aynen ssd yi unutmusum da evga konusunda emin değilim asus tan iyimi

En son topladığımız sistemdeki B150 m bazooko anakartı artık vatan arama sonuçlarında çıkmıyor 300 liralık bu sisteme uyarlı bi anakart yazarmısın

Asus servisi berbat. Kartında coil whine çıkarsa sıkıntı yaşarsın o servisle. Hem Evga GTX970 Asus'tan daha iyidir. Bunun dışında sistemde herhangi bir sıkıntı yok. Bütçe varsa sistemine SSD ilave edebilirsin. Günlük kullanımda çok farkettiriyor.
Bazi konularda sana sorum var cevaplamiyosun sistemi toplamama az kaldi biraz ilgilenirsen sevinirim

Screenshot_2015-11-20-10-11-48.png
Screenshot_2015-11-20-10-11-56.png
Arkadaşlar son olarak bu sistemi toplamaya karar verdim performans istedigim icin bu sistemi topladim sistem uyumlumu bide degistirmemi istediginiz birsey varmi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı