i5 4690K - MSI Z97 G3 - MSI GTX 960 alındı

MuratKeskin

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
Gtx 970 ve i5 4460'lı sistem önerisi | Technopat Sosyal
Konuda bahsettiğim PC'yi topladım, biraz daha farklı olarak tabii ki. Güncel donanımları kurulum yaptıktan sonra yazacağım. Şu an Win10 yükseltme iptal etmeye çalışıyorum. Sıkıntılar olduğu söyleniyor.

Şimdilik montaj esnasında çektiklerimi atıyorum. Test için oyun içi görseller alacağım oyunları kurmam yarını bulacaktır. Test için kullanmamı tavsiye ettğiniz program varsa onları da yüklerim.
Ekran Alıntısı.JPG
Ekran Alıntısı2.JPG
Ekran Alıntısı3.JPG
Ekran Alıntısı4.JPG
Ekran Alıntısı5.JPG
Ekran Alıntısı6.JPG
Ekran Alıntısı7.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
XIGMATEK Kasadan memnunmusunuz?

Aslında o soruyu şöyle sormanız lazım; Memnun olmadığın kısmı var mı ? :) 200 liraya alınabilcek f/p kullanışlılık bakımından fazlasıyla iyi diyebilirim. Ama elbette tek isteğim olsa şu kasa için şu olurdu, arka üstte yer alan turuncu renk fan acayip sessiz çalışıyor, ön kısımda yer alan fan siyah renk ve biraz daha sesli ( ama odada zor duyarsınız kulağı yaklaştırmanız lazım) zira turuncu fanda duyulan tek ses rüzgarın akış sesi vede biraz görsel olsun derseniz öndeki fan ledli olabilirdi ama ben bu haliyle fazlasıyla iyi buluyorum. O fanı ön kısımdan üst hava kanalına takıp oraya ledli alacağım. HDD ve DVD yuvaları vidasız ve çok kullanışlı, diğer eksik bulduğum ise DVD kısmında SSD ve kart okuyucu takmak için dönüştürücü var. oraya da ssd taktım. Ama o ssd alt kısma takılsa fan ile soğusa ( gereği yok sanki ama ) yine güzel olablirdi. Alt kısımda ki yer 3.5inc hdd için o aparat malesef aşağıya takılmıyor sadece DVD yuvalarının bulunduğu yere takılabiliyor. İlerleyen zamanlarda Akasa nın 3.5 to 2.5 inc dönüştürcü kasa alacağım 1 tane daha ssd ile raid 0 yapacağım.

20150802_020051.jpg
Hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim. Keşke İ5 4460 ve GTX 970 alsaydınız.

Bileşenler değiştirdim. Güç kaynağı corsair vs650 ladım gtx 970 aldım vede anakartı gaming 6 olarak değiştirdim.

Güncel sistem fotoğrafı ve bileşenler;
Crucial 8GB (2x4GB) Ballistix Tactical Tracer w/LEDs DDR3 1866MHz CL9 1.5V PCRam
MSI Z97A GAMING 6 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
XIGMATEK ASGARD 381 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
MSI GTX970 GAMING GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
COOL MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Corsair VS650 650 watt psu

Güzel seçimler. Kablo yönetimi de harika. Kablolar yan kapağın kapanmasını zora soktu mu? Oradan da bir fotoğraf atar mısın? İyi günlerde kullan. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı