Jubei
Megapat
- Katılım
- 17 Temmuz 2012
- Mesajlar
- 558
- Çözümler
- 11
Performans olarak hemen hemen aynılar. Benchmarklara ve oyun testlerine bakarak görebilirsiniz bunu. Fakat 900 serisiyle birlikte gelen bir takım yeni teknolojiler var. Bunlardan mahrum kalabilirsiniz. Ama yine de 780 o.c. güçlü bir kart içiniz rahat olsun.
Demeyi unuttum. Zotac almanızı tavsiye etmem, vatanda çalışan bir eleman en çok ses çıkaran kart markası olarak nitelendirmişti. Msi, evga veya gigabyte alabilirsiniz fikrimce. (Niye asus değil demeyin, sunduğu performans eyvallah ama fiyatları da çok tuzlu be kardeşim)
O vatan bilgisayarda çalışan arkadaş halt etmiş ama daha vahimi sizin buna inanmış olmanız.
Eğer referans tasarım ekran kartı ise zaten ses kaçınılmazdır ancak araştırırsanız sizde göreceksinizki Zotac firmasının ekran kartlarındaki soğutma fan tasarımı zaten iyidir ki çoğunlukla ekran kartı soğutma fan sistemlerini yine bir soğutma konusunda uzman olan Zalman firmasına yaptırır.
Ayrıca dünya genelinde benim bildiğim ki büyük ihtimal ile yanılmıyorum,Ekran kartı garanti konusunda
1-EVGA 10 Yıl Garanti
2-ZOTAC 5 Yıl Garanti
3-ASUS 3 Yıl Garanti
4-MSI 2 Yıl Garanti
Hizmeti sunuyorlar,şimdi bunca artı,ya rağmen Zotac alma denilebilirmi ?