i5-8400 ve GTX 1060 sistem performansı düşük

burakcelikk

Femtopat
Daha fazla  
2 yıl önce almış olduğum bilgisayari5 8400 işlemcili, MSI 1060 6 GB OCV 1 ekran kartlı bilgisayarım tüm oyunlarda düşük FPS veriyor ve denemediğim yol kalmadı. Geçen yaz garantiye gönderdim, hiçbir sıkıntı yok dediler. 1 yıl sınav sürecinden sonra oyun oynamaya geri başladım ve düşük FPS'le karşılaştım. Oyun FPS değerleri şöyle: CS:GO 1280x1024 tüm ayarlar düşükte 70-120 arası FPS alıyor. PUBG 1920x1080 tüm ayarlar düşükte 30-50 arası FPS alıyor. Lütfen yardım edin. 2 haftadır bu sorunla uğraşıyorum.

Driverlar güncel olarak yüklü mü? Yazılımsal bir sorun olabilir mi?

Ekran kartı driverı güncel başka güncellemem gereken bir şey var mı? Yazılımsal sorunu nasıl düzeltebilirim format atmam yeterli mi?
İlgilendiğiniz için teşekkürler :)
Driverlar güncel mi?

Ekran kartı driverı güncel başka güncellemem gereken ne var? İlgilendiğiniz için teşekkürler

Son düzenleme:
Ekran kartı driverı güncel başka güncellemem gereken bir şey var mı? Yazılımsal sorunu nasıl düzeltebilirim format atmam yeterli mi?
İlgilendiğiniz için teşekkürler :)
Sizin PUBG gibi bir oyunda o ekran kartı ve işlemci ile en düşük ayarlarda ortalama +100FPS almanız gerek. Driver'lar güncel diyorsunuz doğru taktığınıza emin misiniz kartı ? garantisi varsa gönderin.

Sizin PUBG gibi bir oyunda o ekran kartı ve işlemci ile en düşük ayarlarda ortalama +100FPS almanız gerek. Driver'lar güncel diyorsunuz doğru taktığınıza emin misiniz kartı? Garantisi varsa gönderin.

Garantisi bitti maalesef driver güncel GeForce Experience da güncelledim başka güncellemem gereken ne var? Ona göre güncelleyeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı