I51 035G1 1 GHz'de Çalışma Sorunu

Öncelikle bu programı indiriniz.
Sonrasında buradan Cinebench R20 programını indiriniz.

Bu programları indirdikten sonra arkada XTU açıkken R20 ile işlemcinizi teste sokunuz ve XTU üzerinden değerleri takip edin(sarı olan değerleri not ediniz "Yes" olarak gözükecek) stres testi yapılırken ekran görüntüsü alınız ve buraya atınız. Cevabınızı bekliyor olacağım sonrasında çözüme bakalım.

Nasıl yani? Normal şartlar da işlemci boşta iken Boost frekanslarına ve temel frekansına çıkmaz bu Intel işlemciler için geçerli diye biliyorum. Sistemi yük altına soktuğunuz da hala 1.0 GHz'de çalışıyorsa BIOS sıfırlayıp tekrar dener misiniz?

Nasıl yani? Normal şartlar da işlemci boşta iken Boost frekanslarına ve temel frekansına çıkmaz bu Intel işlemciler için geçerli diye biliyorum. Sistemi yük altına soktuğunuz da hala 1.0 GHz'de çalışıyorsa BIOS sıfırlayıp tekrar dener misiniz?
sıfırlamak derken
Öncelikle bu programı indiriniz.
Sonrasında buradan Cinebench R20 programını indiriniz.

Bu programları indirdikten sonra arkada XTU açıkken R20 ile işlemcinizi teste sokunuz ve XTU üzerinden değerleri takip edin(sarı olan değerleri not ediniz "Yes" olarak gözükecek) stres testi yapılırken ekran görüntüsü alınız ve buraya atınız. Cevabınızı bekliyor olacağım sonrasında çözüme bakalım.
Extreme tuning utility ''un supported'' platform hatası veriyor.

Extreme tuning utility ''un supported'' platform hatası veriyor.
"G" serisi işlemcilerin desteklenmediğini unutum, üzgünüm.

ThrottleStop yazılımını açınız ve "Limits" ayarlarına girin burasıda aynı görevi görecektir.

Not: Testi başlatmadan önce Core, GPU ve Ring bölümlerine bir kez tıklayınz testi başlattıktan sonra da bir kaç kez tıklayınız. Aynı şekilde bu bölümünde ekran görüntüsünü paylaşınız, çıkan değerleri(Kırmızı yanıp sönebilir) not ediniz ve bizimle paylaşınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı