sıfırlamak derkenNasıl yani? Normal şartlar da işlemci boşta iken Boost frekanslarına ve temel frekansına çıkmaz bu Intel işlemciler için geçerli diye biliyorum. Sistemi yük altına soktuğunuz da hala 1.0 GHz'de çalışıyorsa BIOS sıfırlayıp tekrar dener misiniz?
Extreme tuning utility ''un supported'' platform hatası veriyor.Öncelikle bu programı indiriniz.
Sonrasında buradan Cinebench R20 programını indiriniz.![]()
Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU)
The Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU) is used to overclock, monitor, and stress a system.downloadcenter.intel.com
![]()
Maxon - Downloads
All Maxon products are available as free, fully functional trials. To use Maxon software, you will have to register for a Maxon account and accept our…www.maxon.net
Bu programları indirdikten sonra arkada XTU açıkken R20 ile işlemcinizi teste sokunuz ve XTU üzerinden değerleri takip edin(sarı olan değerleri not ediniz "Yes" olarak gözükecek) stres testi yapılırken ekran görüntüsü alınız ve buraya atınız. Cevabınızı bekliyor olacağım sonrasında çözüme bakalım.
Onu yaptımBIOS'u fabrika ayarlarına döndüreceksin bu kadar.
"G" serisi işlemcilerin desteklenmediğini unutum, üzgünüm.Extreme tuning utility ''un supported'' platform hatası veriyor.
Onu yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.