SeniYazdım
Hectopat
MX4 çöp. GE76 için honeywell 7950 harici kullanılmaz. Sorunun tek sebebi dandik termal macun, bende de öyle bu videosunu attığım arkadaş da ilk aldığında öyleydi. Monster evet çöp bu arada üstte boş yorum yapan bir arkadaş olmuş.
Şaka gibi Turbo kapat yazmışlarHoneywell PTM7950 0.2mm 8.5W/mK High Thermal Conductivity Phase Change Silicone Pad for CPU and GPU High-Performance Devices
Honeywell Ptm7950 Phase Change Thermal Pad - Designed for Computers CPU & GPU - Enhances Device Cooling & Boosts Performance - Honeywell Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm in one piece Other Computer Peripheralswww.ebuy7.com
![]()
Attığın link termal pad, macun değil ve iletkenliği 8.5W. MX4 ile aynı iletkenliğe sahip, ayrıcaa ben 12.5 W iletkenliğe sahip Thermal Grizzly de kullandım MX4 ile arasında 1 2 derece fark var ya da yok. MX4 ülkemizde kolayca bulunabilen ucuz bir termal macun alacaksanız da Teknobiyotik harici bir yerden almayın.
Ayrıca videoda ki herifin 2 ay sonra işlemci sıcaklığı 11 derece ekran kartı sıcaklığı da 10 derece artmış bu da bahsettiğin modelin çöp olduğunu gösteriyor linki bırakıyorum.(açıklamaya 1 ay sonra yazmış ama velev ki 2 ay olsun.)