i7-10870h işlemcili MSI GE76'ya nasıl undervolt uygulanır?

PTM7950 bulabileceğin en iyi macunlardan biridir. Isı canavarı makineleri bile adam edecek cinsten bir macun.

Razer Blade 14 5900HX, evet 14".
1647875543461.png

Şu aldığı değerlere bakar mısınız? Ne kadar iyi. Otomobil üreticilerinden tutun birçok büyük firma kullanıyor bu macunu. Honeywell de gayet köklü bir firmadır.
50 kere kanıt atılmış bu da 51. olsun bakalım. İnanıp inanmamak serbest, insanları kandırmak yasak :)

1647875718997.png

Çalıştıkları firmalar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Razer Blade 14
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Dell G15
GP76

1647875847509.png

Legion 7i 2021 Honeywell 7950 ile

Buna özellikle bakmanı öneririm, MX5 ile kıyaslamasını yapmışlar :D

Al sana istemediğin kadar kaynak, bir bu kadar da bulunduğum Discord'da var.

PTM7950 bulabileceğin en iyi macunlardan biridir. Isı canavarı makineleri bile adam edecek cinsten bir macun.

Razer Blade 14 5900HX, evet 14".
Eki Görüntüle 1338489

Şu aldığı değerlere bakar mısınız? Ne kadar iyi. Otomobil üreticilerinden tutun birçok büyük firma kullanıyor bu macunu. Honeywell de gayet köklü bir firmadır.
50 kere kanıt atılmış bu da 51. olsun bakalım. İnanıp inanmamak serbest, insanları kandırmak yasak :)

Eki Görüntüle 1338496

Çalıştıkları firmalar.
Bu macun hakkında videolu resimli bir rehber çekerseniz çok iyi olur uygulaması vs.
Razer Blade 14.
Dell G15.
GP76.

Eki Görüntüle 1338500
Legion 7I 2021 honeywell 7950 ile.

Buna özellikle bakmanı öneririm, MX5 ile kıyaslamasını yapmışlar :D

Al sana istemediğin kadar kaynak, bir bu kadar da bulunduğum Discord'da var.

Bu kadarı benim için yeterli.

Burada ki eleman fabrikada düzensiz şekilde sürüldüğünü falan söylemiş sanırım ve sürerken de zorlandığını anladım 1mm falan demiş hatta bu kadar zor mu?

Son düzenleme:
BIOS'unda Advanced Overclock bilmemnesi gibi bir ayar olmalı. Onu Enable yapın. Kilidi açacaksınız. CFG Lock diye geçiyor da olabilir.
@erengore Hocam maalesef bios'da böyle bir ayar yok gerçi herhalde bir güncelleme gelmiş bios'a (Aldığım tarih sonrasında yayınlanmış çünkü) ancak yeterince ilgilenemedim. Ben bu arada win 11 kullandığımı da belirteyim başka bir işlem varsa aklınızda diye. Oyun ayarlarını kıstıktan sonra 77 dereceyle başlayıp 3-4 saat içinde 79-80 arasında kaldı buda yeterli, belki arkadaşların belirttiği gibi macun düşünülebilir ama servise göndermek istemiyorum. Oyun görselinde de büyük farklar oluşmadı fazlasıyla idare eder seviyede.

@erengore Hocam maalesef bios'da böyle bir ayar yok gerçi herhalde bir güncelleme gelmiş bios'a (Aldığım tarih sonrasında yayınlanmış çünkü) ancak yeterince ilgilenemedim. Ben bu arada win 11 kullandığımı da belirteyim başka bir işlem varsa aklınızda diye. Oyun ayarlarını kıstıktan sonra 77 dereceyle başlayıp 3-4 saat içinde 79-80 arasında kaldı buda yeterli, belki arkadaşların belirttiği gibi macun düşünülebilir ama servise göndermek istemiyorum. Oyun görselinde de büyük farklar oluşmadı fazlasıyla idare eder seviyede.
Servis değil sen değiştireceksin macunu. Servis bunu sürmez elindekini kullanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı