ShupLuck
Kilopat
termal macun sıktım bolca.Stok fan yetersizdir ya da termal macunu bitmiştir.
termal macun sıktım bolca.Stok fan yetersizdir ya da termal macunu bitmiştir.
öneriniz var ise açığımSoğutucu alcak olursanız bir bütçeniz var mı?
lk defa bu derece yüksek bir sistem topladım o yüzden yeterli gelir diye düşünüyordum12700F gibi üst seviye işlemciye stok soğutucu mu?
Ortalama kule tipi soğutucusunu alın.
Eğer laırsam %100 çözüm olacak mı ? 90 derece bana normal gelmiyorTermal macunu thermalgrizzy gibi bir markanın alın kaliteli bir macun lazım bir de sıvı soğutucu alın.
hiçbir fikrim yok, format attım içi de bomboş ve bios sistemindeyken 90 derece diyor birde yük altında da değil hani.Soğutucu vs. diyorsunuz ancak sistem açılır açılmaz nasıl 90 derece olabiliyor?
evetTermal macun sürdünüz mü?
Termal macun sıktım bolca.
Şuanda soğutucu alman gerekmiyor. Yaşadığın problem tamamiyle kontakt probleminden kaynaklanıyor. Çünkü yazdığın gibi 2 tane pinini oturtabilmişsin geriye kalan pinleri oturtamadığın için soğutucu bloğu ve IHS tam değişmiyor birbirine bu yüzden boşta bile 90 derecelere çıkabiliyor işlemci. Sıvı soğutma almana gerek yok. Stok soğutucuyu düzgün bir şekilde oturtmayı dene boştayken 40-45 derece olması lazım o işlemcinin stok soğutucu ile.öneriniz var ise açığım
lk defa bu derece yüksek bir sistem topladım o yüzden yeterli gelir diye düşünüyordum
yok, sistemi kuralı 1 gün oluyor , kurdum açtım windows 11 i kurdum kapandı açtım hop biostayım ve 90 derece .Somut bir müdahale yapmadan açmayın bir daha sistemi. Hiç normal değil. Bu zamana kadar sıcaklık değerleri normal miydi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.