İ7 4790 sistem toplama

h3lltorment

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni almış olduğum sistem hakkında yorumlarınızı almak istiyorum ikinci el olarak aldım ve donanım konusunda çok iyi değilim. Bilgisayarı oyun için değil genelde tasarım işleri üzerinde kullanacam win10 yükledim. Eksiği, yanlışı veya değişmesi gereken bişeyler var mıdır, yorumlarınızı bekliyorum.

Donanım Özellikleri:

• Intel Core i7 4790 3.6GHz 8MB Cache LGA1150
  • MSI H97 GAMING 3 Intel H97
  • MSI Amd Radeon R9 380 4GB 256Bit GDDR5 (DX12)
  • BenQ RL2455HM Led Oyuncu Monitör 24'' 1ms (Analog+DVI+2xHDMI+Hoparlör) Full HD
  • Samsung SSD 850 Evo 250 GB
  • Seagate ST1000DM003 1TB Hard Disk
  • Corsair 8 GB 1600MHz DDR3 (4GBx2) Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9
  • High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold
  • Aerocool Strike-X Xtreme Black Edition 2 x USB 3.0, 3 x Fan, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-STR-XT)
  • Everest SGM-X7 Usb Siyah Gaming Mouse
  • A4 Tech X7-g800v Gamer Klavye / Siyah / Usb
  • Samsung sh-224db 24x sata dvd rw siyah

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi ne kadara aldın? Skylake sistem toplayabilirdin. Aldığın sistemde işlemci düşürülüp ekran kartı daha üst bir model alınabilirdi. Yalnız R9 380'de oldukça güçlü bir karttır, beklentilerini fazlasıyla karşılar. Sistemin de herhangi bir sorun yok.

3500tl ye aldım değiştirmem gereken yada eksik olduğunu düşündüğünüz bi parça var mıdır benim aklımda su soğutma var şu an işlemciyle beraber gelen fanı kullanıyorum

Yokmu yardımcı olacak kimse

Sistem gayet güzel. Öyle aman aman bir eksiği yok. Fakat oyun dışında yapmayı planladığınız işler için 8 GB RAM yetmeyecektir. En az 16 GB RAM'e sahip olmanız yararınıza olur. Hayırlı olsun.

tamam teşekkür ederim son olarak photoshopta işimi görecek kaliteli bir kablosuz mause ve klavye tavsiye edebilir misiniz

ramların yanına 8 gb ram daha takarsam aynısını mı takmam gerekir yoksa farklı ram alabilir miyim

RAM olarak tepkime süreleri yani CL değerleri aynı olan iki RAM tak, marka fark etmez. CL değerleri farklı olunca uyumsuzluk sorunları olabiliyor. Klavye ve Mouse seçiminde kendin karar ver, o parçalarda ben o kadar önem vermem. Kendi isteğine göre al.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı