İ7-6500U çok ısınıyor

Fanda sıkıntı yok programla beraber kaç RPM'de istersem onda dönüyor zaten 75 derecenin üstündeyken otomatik en yüksek RPM'de dönüyor.

Buradaki varsayılan değerleri uygulayabilirsiniz.

Boştayken sıcaklık değerlerini atabilme şansınız var mı?

Tabii ki.

1607930653011.png

Buradaki varsayılan değerleri uygulayabilirsiniz.
İşlemci 8250u.

@Persendirian i7-6500U işlemciye sahibim. Sürekli bakmadığım için tam hatırlamıyorum fakat oyunlarda 60 derece.

Ekran kartım daha önce yandığı için kapalı durumda, yani soğutma sadece işlemci için çalışıyor ve notebook soğutucu kullanıyorum.

Benimki de Acer ve aynı uygulamayı kullanıyorum 85 dereceyi geçmiyor zaten onlar da tehlikeli değil mi?

Bana göre de tehlikeli ama 1.5 yıldır bu şekilde sıkıntısız kullanıyorum. Isınma derdi olmasındansa fan bozulursa yenisini alırım diye düşünmüştüm. Hala da sıkıntısız çalışıyor bakalım. Gittiği yere kadar artık. Bahsettiğiniz eğer ısınma seviyesi ise 85 derece sıkıntı olmaz. İşlemci son hızında çalışmaya devam ediyor o sıcaklıklarda.

Benimki de i7-6500U işlemcili Acer ama 70 dereceyi ananormal bir durumda geçmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı