i7 6500U sistemin ederi nedir?

Bu bilgisayara 3500 veren kimse enayidir. Ancak garip bir şekilde, i5 7200U, 8GB RAM, GT 940MX, 500 GB SSD'li bilgisayarı 5300TL'ye ilana koyan gördüm.

Satılmıyor. İlana koydu sadece. 7 günde ilanı 2500TL'ye kadar düşürdü. Dikkatli okuyun.

Ya hocam, bu bilgisayarın değeri 2K gibi az bir sayı değil! Ben bu bilgisayarla neler neler yapabiliyorum ben satın alırken, 3200 TL idi ve bu 4 sene önceydi sene geçtikçe biraz fiyatı artsa en azından 3-4 arası gider. Lütfen fiyat düşünürken eski dolar mantığı ve ucuza ürün bulma düşüncesi ile yorum yapacaksanız yapmayın.

Ya hocam, bu bilgisayarın değeri 2K gibi az bir sayı değil! Ben bu bilgisayarla neler neler yapabiliyorum ben satın alırken, 3200 TL idi ve bu 4 sene önceydi sene geçtikçe biraz fiyatı artsa en azından 3-4 arası gider. Lütfen fiyat düşünürken eski dolar mantığı ve ucuza ürün bulma düşüncesi ile yorum yapacaksanız yapmayın.
Normalde bu PC'nin ederi bu. Eğer saçma sapan İkinci El furyasına kendinizi kaptırmak istiyorsanız basın 5000'i.

3000-3500 arası eder gibi. İşlemci U serisi olduğu için fiyatı düşürüyor. U serisi işlemciler diğer QM, MQ ve HQ serisi işlemcilere nazaran daha az TDP tüketir ama performansı onlara kıyasla çok çok daha azdır.

Kozmetik olarak sorun yoksa dediğim gibi 3000-3500 arasına rahat alıcı bulursunuz. Daha altına vermeyin.

Ama açıkçası 2500 civarına çok çok daha rahat alıcı bulursunuz. Bence en mantıklı olanı 3000'e koyun pazarlık ile 2500'e satın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı