i7 6700 ve GTX 1070 tabanlı sistem

@SalimAydoğdu 2 sene sonra Ultra yerine High ayarlara düşünce arkadaşın bir yerine bir şey mi olacak? F/P olarak GTX 1060 çok iyi bir kart, tabii bu bütçeye gitmez.
@numbuhzero'nun topladığı sistemde güç kaynağını 500W 80+ yapıp HDD'yi WD 1 TB Blue 7200 RPM yapmalısın. O sabit disk seçimi yanlış olmuş. Güç kaynağı da fazla pahalı olmuş.
Bu bütçeye o ekran kartını takıp 1-2 sene sonra yüksek ayarlarda oynayamadıktan sonra bu kadar para vermenin anlamı ne ? Hem de monitörü 144 Hz. 2 sene sonra 1060 ile High ayarlarda bile 80-90'ı geçemez zaten.
@dark43
1070 ekran kartı 144 Hz için 1080p'de gayet mantıklıdır. Kim öğretiyor size yok 1080p sisteme 1070 alınmazmış da. Ezbere konuşmayın.

Onları ben de biliyorum kardeşim, zaten bu bütçeye uygun olmadığını da söyledim. Oyunları son ayarlara almadan da oynayabilirsin demek istedim. Son ayarlara alıncq oyun değişmiyor, grafikler değişiyor. Geri kalan her şey aynı.

Onları ben de biliyorum kardeşim, zaten bu bütçeye uygun olmadığını da söyledim. Oyunları son ayarlara almadan da oynayabilirsin demek istedim. Son ayarlara alıncq oyun değişmiyor, grafikler değişiyor. Geri kalan her şey aynı.
Ciddi misin ?
Oyun değişmiyor mu, geri kalan her şey aynı mı ??
Bilmiyordum, çok teşekkür ederim bu bilgi için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı