Msi Tomahawk anakartını tavsiye etmiyorum. Ses yongası bence yetersiz. Anakartiniz olarak tavsiyem GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3466MHz(OC) USB3.1 Anakart.
Dostum bence dengeli bir sistem. RAM olarak CL 13 değerine sahip bir RAM seçeresen daha hızlı olacaktır. Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Savage Black DDR4 2666MHz CL13 1.2V Dual Kit Ram RAM tavsiyem budur. Soğutucu koymamışsınız soğutucu şart işlemcinin yanında gelmiyor hemde bu işlemciye ya güçlü bir hava soğutma yada 240MM radyatörlü güzel bir sıvı soğutma lazım.
Yeterli olur hatta artar bile. Gün geçtikçe firmalar enerji tasarrufu üzerine çalışmalar yapıyor.Sizce 750W Güç kaynağı yeterli olur mu? anakartı sizin dediğinizle değiştireceğim.
Ben olsam onun yerine 40₺ daha verir 120 mm sıvı soğutma alırım.Noctua NH-D9L Sessiz Intel AMD Uyumlu Cpu Soğutucu | sanalmarketim
Çoğu güçlü sıvı soğutmadan iyi çalışır.
Noctua'nın performansını bilen bilir çoğu 240MM sıvı soğutmadan daha iyi soğutur ve gayet sessizdir. Soğutucu dünyasının Rock yıldızı gibidir.Ben olsam onun yerine 40₺ daha verir 120 mm sıvı soğutma alırım.![]()
Sistem toplam 6330 TL yapıyor.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.