İ7 6850K Tabanlı Sistem Toplama

@DeMarcusCousins
Fazla araştırmaya gerek yok. Yani keyfine kalmış ben x71 modelini çok seviyorum. Core v71 de var biliyorum o da güzel. NZXT modellerinden beğendiğin varsa onu alabilirsin. Alacağın ana kart ATX mi yoksa E-ATX mi olacak buna göre kasa tercihini yaparsın. ATX ise 200 liralık kasa bile işini görür yani. Ben uygun fiyatlı kasa almanızı istiyorum. O yüzden başka öneride bulunuyorum. Yoksa Corsair Graphite ile pişman olmazsınız.
Anakartı aldım zaten. Asus Rog Strix X99.

X71 biraz kaba geldi.

Aslında arada 200 tl var. Az para değil. X71 ve ya V71 tercih edilebilir.

@CJack60 Aslında kasaya çok para vermek istemiyorum, ama görüntüleri aklımı çeliyor.

CM Mastercase Pro 5 alırsam, H115i yi ön tarafa mı monte edeceğim?

Son düzenleme:
@CJack60 Aslında kasaya çok para vermek istemiyorum, ama görüntüleri aklımı çeliyor.

CM Mastercase Pro 5 alırsam, H115i yi ön tarafa mı monte edeceğim.

Öyle görünüyor. Aslında Core X31 tam ihtiyacını karşılayacak tipte ne çok pahalı nede ucuz. Radyatör seçenekleride gayet iyi.

@DeMarcusCousins
Ön tarafa takmak o kadar da iyi değil. İlk önce radyatör tozlanacak sürekli temizlemek zorunda kalacaksınız bir yerden sonra bilgisayardan sıkılacaksınız. Ondan sonra ön tarafta filtre olduğu için hava akımı iyi olmayacak.
Core v51 veya x31 alabilirsin. Kasada baya düşürebilirsin fiyatı bu saydığım iki kasa 280 mm radyatörü üst tarafta destekliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı