İ7 6850K Tabanlı Sistem Toplama

a1.png

Bu parçalar da alındı. Geriye ekran kartı, monitör, RAM kaldı.

Hayırlı olsun kasanın resmini çekebilirsen iyi olur toplayacağım sistemde almayı düşünüyorum. Ekran kartı halen GTX1080'mi düşünüyorsun?
Teşekkürler. Teslim alınca atarım. Evet 1080 düşünüyorum, dün Msi alacaktım hatta ama ben gidene kadar satılmış. Bende Asus'u da bekleyim dedim.

@Spontune @CJack60 Hocam kasayla gelen fanlar idare eder mi bi süreliğine ? Fan almam lazım mı?

Gerek yok ya zaten sıvı soğutucu hava akımını arttıracak. Üst kısıma havayı dışarı tahliye edecek şekilde taksan sıkıntı olmaz. O kadar gerekli değil yani. Giren hava da soğuk olacak. Öne takma gibi bir işe kalkışma birincisi performans düşecek çünkü filtreden dolayı hava akımı azalacak ikincisi radyatör tozlanacak. Üst kısıma kasanın içindeki havayı dışarı atacak şekilde tak. Ama fan da o kadar pahalı değil doldurmak istiyorsan doldur zevk için. 120 mm 13 lira 140 mm 20 lira yani.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı