merteknn
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD
- Meslek
- Öğrenci
Affedersin gölge, berraklık düşürdük diye ayarlar yüksekten mi düşüyor? Şu 2 şeyi kapattım diye bana "bu ayarlar yüksek mi?" diyorsun. Bazı şeyleri kısmam gerekti diyorum. Ve evet kıstıklarım da bunlar. VRAM sanal bir birim değil. Kapasitesi var. Kartın görüntü oluşturması için aşırı yüklenmemeli. 3.5GB VRAM grafik ağırlığı var ayarlarımın. Sence ayarlar hafif mi yani? 3.5GB VRAM grafik ağırlığı var, siz diyorsunuz ki bu ayarlar yüksek mi? Şaka falan mısınız yahu siz?
Aklınızı başınıza toplayın, başka insanların başarılarına karşı olan hevesini kırmayın.
Sen konuyu baştan yanlış okumuşsun zaten. Tüm ayarları yükseğe alırsan 60 alamazsın demişsin yine. Yanlış bilgilendirmeye giriyor demişsin.
Yazının başında FH5 parantezini oku.
Bir de adamın dediğinin ne kısmına katılıyorsun? High-Low karışımında 60 alamayacağım kısmına mı? O kısmı video ile hallettik diye düşünüyordum.
Eğer ki tüm ayarlar yüksek değil kısmına katılıyorsan yazı başında da belirtiliyor, nasıl bir destek çıkıyorsun arkadaşa anlamadım?
O arkadaş az önce beni yalancılıkla suçladı. Video attık kanıtladık. Hala adama katılıyorsan yine bir sorunun var.
Neye katılıyorsun yani?
Partikül, çevre, çevre geometrisi gibi ayarlarının hepsi yüksekken bana tekrar bunu demeniz çok garip. Biri falan görecek silin yorumunuzu. Komik geliyor yani.
Öncelikle yazının başında Forza Horizon 5 yüksek grafikler yazıyordu sadece sanırsam. Birkaç ayarlamalar yaptım kısmını okumadıysam affola. Hala yaptığınız ayarlar "tamamen" yüksek ayarlar değil. Ben RTX 3050'de bu FPS'leri alamazken siz nasıl alıyorsunuz diye düşünmüştüm. Yaptığınız "ayarlamalar" sonucunda aldığınızı görünce her şey yerine oturdu. Ben size yalancı demiyorum. Ek olarak antisoptik filtreleme, gölge detayı (az etkisi) ve yansıma kalitesi düşükteyken bu FPS'leri almanız normal değil ama ekran kartınızda başarılı bir iş çıkartmışsınız tebrik etmek lazım. Dediğim ayarları da yükseğe alıp FPS'i paylaşabilirseniz her şey yerine oturacaktır. Benim sizi kötüleme, taş atma veya haksız çıkarma gibi bir amacım yok. Kendi bilgisayarımda "yüksek" ayarlarda bu FPS'leri alamayınca şüphe duymuştum + sinirlenmiştim. Teşekkürler.