i7 870 Sisteme RX 570 almak mantıklı mı?

Besler (ekran kartını her zaman tam beslemeyebilir ancak bundan rahatsız olmazsın). Her ne kadar 45 nanometreyle üretilmiş olsa da bu işlemci fiziksel+sanal 8 çekirdeğe sahip turbo boost ile 3.60 ghz frekansa kadar çıkabiliyor ve xeon x3470e denk bir işlemci.

Bende besleyeceğini düşünüyorum. En son i7 870 işlemcimi 2 yıl önce GTX 1050 Ti ile kullandım akıyordu resmen. RX 570 çok daha güçlü bir GPU evet ama i7 870 çöp bir işlemci değil. Ucu ucuna başa çıkabilir.

1050 Ti 1650 GTX'den daha fazla verim alabilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rx 570 al, gtx 1650den daha güçlü ve videoda görüldüğü üzere i7 870 burada Rx 570i yüz üstü bırakmıyor ve besliyor.

Bende besleyeceğini düşünüyorum. En son i7 870 işlemcimi 2 yıl önce GTX 1050 Ti ile kullandım akıyordu resmen. RX 570 çok daha güçlü bir GPU evet ama i7 870 çöp bir işlemci değil. Ucu ucuna başa çıkabilir.

1050 Ti alacaktım baktım RX 570 aynı fiyat RX 570 aldım biraz çekinerek aldım açıkcası WattMan hatası vs sorun olur diye

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı