i7 8700 ve GTX 1070Ti Sistem Toplama

Yorumlarınız için teşekkür ederim, dikkate alıyorum, 2K monitör almak istemiyorum çünkü ilerleyen zamanlarda AAA kalitesinde yeni oyunlar çıktığında düşük fps almak istemiyorum, o yüzden 1080p tercih ediyorum, peki şuan 1080p için en iyi ekran kartı rx vega 56 mı ?
Vega 56 gtx 1070ti karşıtı bir ekran katıdır 1070 yada 1060 almalısınız. 1080p çözünürlük için.

Geçen hafta bir konu açmıştım. Sistem toplamak için. O bileşenleri toplamaktan vazgeçtim. Şöyle bi sistem oluşturdum. Kafamda bir kaç soru var.
  • Anakart: Asus Z370-A
  • İşlemci: Intel i7 8700
  • Ekran kartı: Asus Gtx 1070 Ti
  • RAM: Corsair 16GB(2x8) 3000 MHz White Led
  • Kasa: Phanteks P400s
  • PSU: FSP 700W Bronze Plus
  • Monitör: Samsung C24FG70 23.5" Kavisli Quantum Dot 1ms FreeSync 144 Hz Gaming
1 - İşlemcinin yanında K ibaresi yok, yine de overclock yapılabilir mi? 4.5 GHz yapamaz mıyım yani?
2 - Yukarıda belirttiğim monitör 1080p ve FreeSync. Şimdi GTX 1070Ti'yi 1080p monitörde kullansam sıkıntı yaşar mıyım? Yüksek FPS daha çok seviyorum.
3 - Monitör hakkında düşünceleriniz neler ? Ve fiyatı konusunda ? 1600₺
4 - Sistem genel olarak iyi mi ? Eksiği var mı ?
Turbo Boost ile 4.6 GHz hızına çıkıyor.

LOL, CS:GO Minecraft diyor ya. Güldürdün. Belli zaten senin kitlen aga.
Örnek verdim? Ayrıca ben sizin gibi asosyal birisi değilim, elimde oyun var fakat oynamıyorum çünkü gereksiz buluyorum asıl sen güldürdün beni, Ryzen'lı sistem tavsiyesi versem direk laf atıyorsun, hemen İntel al diyorsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı