i7-9700K ve RTX 2070 Sisteme PSU Tavsiyesi

Aerocool ile FSP arasında kaldım ikiside ortalama aynı fiyatta ama FSP markası saha bir güven veriyor.

Aerocool ile FSP arasında kaldım ikiside ortalama aynı fiyatta ama FSP markası saha bir güven veriyor.
KCAS serisini almayın. Andyson tarafından yapılma tavsiye edilmeyen bir seri. Hydro orta seviyeye kadar ideal. Alabiliyorsanız linke attığım Bitfenix Formula Gold alın. Tier A+ layık görülmüş bir güç kaynağı. Bu listeye bakabilirsiniz.
PSU Tier List 2019

Bilisimport sitesine Be Quiet ürünleri gelmiş. Bütçeyi artırabilirsen alttaki çok iyi olur.

850TL 650W biraz düşük gibi, aynı fiyata FSP’nin 850W Gold Seasonic’in 750W Gold güç kaynağı var.

Arkadaşlar merhaba, iyi forumlar.
  • Intel Core i7-9700K
  • Gigabyte Z390 Aorus Ultra
  • MSI GeForce RTX 2070 Armor
En az 4-5 sene değişiklik yapmadan beni uzun süre idare ediceğini düşündüğüm bir sistem topluyorum. İşlemciyi 4.7GHz gibi değerlerde 7/24 kullanacağım. Sessiz ve F/P dayanıklı uzun süre kullanımda sorun çıkartmayacak sistemi rahat bir şekilde besleyebilecek bir PSU ihtiyacım var. Aklımda şu anda FSP Hydro 700W 80+ Bronze modeli var. Bütçem ortalama 600-700TL sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Kasam NZXT H700.

Hocam 9700k ve 2080 kullanıyorum ben ayrıca h700i kasam var. Psu olarak seasonic 850watt focus plus gold kullanıyorum harika bir psu

Hocam 9700k ve 2080 kullanıyorum ben ayrıca h700i kasam var. Psu olarak seasonic 850watt focus plus gold kullanıyorum harika bir psu
Evet bende o kasayı düşünüyorum ama i modeli gereksiz masraf bence dikey konumlandırma kullanılmayacaksa, led tasarımıda hoşuma gitmedi açıkcası. Önerdiğiniz PSU modelini bir ara düşünmedim değil gerçekten çok güzel ama çok tuzlu be. En az 5 sene değişim yapmadan sistem toplamayı düşünüyorum 9700K ve RTX2070’e 700W bile fazla gelirken 5 sene sonraki değişim içinde geleceğe dair PSU alıcaksam bu 850 olmamalı bence o zamana kadar çok şey değişecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı