i7 9700KF ve RTX 2060'lı PC toplama

PrestigeMan

Hectopat
Daha fazla  
PC almak istiyorum. Bu konular hakkında pek fikrim yok. Eklemem ya da yükseltmem gereken bir şey var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Intel RGB i7 9700KF 4.90GHz.
LC Power LC120'a-RGB.
Gigabyte Z390-D.
16 GB apacer nox RGB 3000MHz.
RTX 2060 Super 8 GB DDR6.
SSD: 500GB A2000 Kingston NVMe m.2.
Gigabyte P650B 650W 80+Bronze.
Abkoncore RGB helios 300G-Sync

@HABAR işin açıkçası oyun aşinası değilim arada bir oynarım. On sene önce bir laptop aldım hala onunlayım uzun ömürlü orta bir şey almayı planlıyorum. Bu arada ekran kartını 2070 yapacağım 50 Euro fark var oda bulunduğum bölgede çok da yüksek bir mebla değil bu arada AMD düşünmüyorum. AMD düşünseydim sanırım ekran kartında tercihim 5700 XT olabilirdi.

@onrcmr şu an için temin etmedim. Mağlum olaylardan dolayı şu an hiçbir iş yeri açık değil sadece sitesinde hazır kasalar var. Bu dediğin kasa Türkiye'de var mı yok mu bilmiyorum.
Bu arada topladığım kasanın fiyatını merak ediyorsanız yazayım. 2070'li alacağım.
RTX 2060'li = 1350 €
RTX 2070'li = 1400 €
(Sistem komple fiyati ekran karti değil)
+
Kutusunda orijinal Windows 10'da içinde kurulu.

Kasa'da güzelmiş bu arada şimdi izledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@HABAR işin açıkçası oyun aşinası değilim arada bir oynarım. On sene önce bir laptop aldım hala onunlayım uzun ömürlü orta bir şey almayı planlıyorum. Bu arada ekran kartını 2070 yapacağım 50 Euro fark var oda bulunduğum bölgede çok da yüksek bir mebla değil bu arada AMD düşünmüyorum. AMD düşünseydim sanırım ekran kartında tercihim 5700 XT olabilirdi.

@onrcmr şu an için temin etmedim. Mağlum olaylardan dolayı şu an hiçbir iş yeri açık değil sadece sitesinde hazır kasalar var. Bu dediğin kasa Türkiye'de var mı yok mu bilmiyorum.

Bu arada topladığım kasanın fiyatını merak ediyorsanız yazayım.
RTX 2060 = 1350.

Bende Türkiye'de olmadığı için yazdım arkadaşım o yüzden merak ettim, ekran kartı mi 1350 öyle ise çok iyi fiyat.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı