ItsYusaK
Kilopat
Daha fazla  

- Meslek
- Öğrenci
Sanırım MSI'yı seçeceğim. Soğutma sistemi daha iyi ve kasa kalitesi olarak da önde. İsterseniz 1 hafta kadar bekleyin ben alınca detaylı yorumlarımı yaparım...Hangisinde karar kıldın? Benim de almam gerekiyor. Lenovo legionlar ile msi arasında kaldım ben de.
Sizce hangi cihazı tercih etmeliyim? Cidden kafam aşırı karışmış durumda. Arada 2000TL'lik bir fark söz konusu MSI alıp 8gb ram takviyesi ile 16GB olarak kullanmak daha cazip geliyor. Ekstra olarak 144hz bir monitör de alabilirim ancak render işleri ile de uğraşacağım için işlemci benim için önemli %10luk performans farkı az değil. Sizce %10 işlemci performansı, 1TB SSD ve 16GB ram için 2000TL'lik fark değer mi? HP Omen'in kasa kalitesi plastik olmasına rağmen kaliteliymiş.9750H ile 10750H arasında %10-12'lik bir performans farkı var. Tabiki çok doğal bir şekilde 9750H 2060'ı besleyebiliyor. Bu kadar para verip de plastik bir kasa almak istememenizi anlayabiliyorum. Ben alacağım zaman Acer Predator stoğu bitmemiş olsaydı kesinlikle Monster almazdım. T19.4 de üst kasa alüminyum fakat yeni nesilde bilemiyorum. Zaten yeni versiyonda alt kısımda olan ışıklı kısmı da çıkarmışlar.