Tek fan değil, çift fan.
Bahsettiğiniz cihazı kullanıyorum. Bilgisayar iyi hoş, kasa kalitesi çok iyi fakat bolca parmak izi bırakıyor. Soğutma konusunda her ne kadar 6 ısı borusu olsa da, her ne kadar çift fanı ve 3 hava çıkışı olsa da maalesef cihaz ısınıyor. Ayrıca kullandığım cihazda Coil Whine var, bu yüzden yakında servise gönderip iade veya değişim çıkartmayı isteyeceğim. Ses sadece bende yoktur ama her GF65'te olacağını da sanmıyorum, bilmiyorum. Sol altta ışık sızması da var fakat bunu sadece Windows açılırken fark ediyorsunuz, normal kullanımda etkilemiyor, fark bile edemiyorsunuz(belki filmlerde vs yine az biraz fark edebilirsiniz ama çok da büyük bir sorun değil). Fakat şunu söyleyebilirim ki bu fiyata alınabilecek en iyi laptoplardan birisidir. İade verirlerse tekrardan bunu mu alırım bilmiyorum. Yine Coil Whine çıkarsa yine rahatsız olacağım ama bu fiyata daha iyi bir laptop maalesef yok. Beklemek de iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum dolar her an yükselebilir. Omen konusunda bilgim yok, sadece GF65 kullanıcısı olarak sana eksi yönlerini söyledim. Bu arada henüz 16 GB RAM yapmadım, zaten servise yaptırmak isterdim fakat Coil Whine olunca RAM takviyesi yaptırmak bile istemedim.