i7 -9750H ve RTX 2060 CS:GO Düşük FPS Sorunu

turkerbora

Hectopat
Monster Tulpar T7 v19.4 modeline sahibim yaklaşık bir buçuk aydır. Bu dönem içinde hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazken Counter-Strike: Global Offensive'de 4:3 1280x960 çözünürlükte her şey very lowdayken 144 FPS bile alamamam normal bir şey mi? Ne yapmam gerekir düşüncelerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim R7 240'lı sistemim lowda 144'ü geçiyor. Direkt monster ile iletişime geçin, kendileri oyunculaırn yanınında olduklarını söyleyip duruyorlar.

Evet.

Kendim yapabileceğim bir şey yoksa mecburen arayacagım.

Hocam senin yapabileceğin şeyler; Bilgisayarı performans moduna almak, HD Tune ile tarama yapmak başka aklıma bir şey gelmiyor forumda yazan olur ama ben bir bilgisayara 10K dan fazla verip CS:GO'DA full high da oynayamacaksam direkt Monster ile iletişime geçerdim.

Oyunları Nvidia ile mi açıyorsun hocam ?
Evet zaten steam üzerinden olduğu için o konuda bir sıkıntı oldugunu düşünmüyorum.
Dostum cs go içerisinde fps limiter var onu açmayı denedin mi? Oyunda fps dalgalanması oluyordur sistemin güçlü olduğu için sabitlenmişse bile.
"fps_max 0" komutundan bahsediyorsan onu da denedim. Bunun default değeri 300 zaten benim ki 150 üstüne çıkmıyor :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı