iAtkos ML3U Kurulum Problemi

Ahmet Yolcu

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle sistem bilgilerimi vereyim sonrasında da problemimi anlatayım.

• İşlemci: i7 2600K
  • Anakart: ASUS Sabertooth P67 B3
  • Bellek: 4GB Corsair
  • Grafik Kartı: Nvidia GTX 275
  • Sabit Disk 1: Intel 120GB SSD
  • Sabit Disk 2: WD 640GB HDD

Her şeyden önce bios umu güncelledim. Sonrasında iAtkos ML3U .dmg dosyasını Transmac ile USBye (16GB Kingston) attım. BIOS ayarlarını Technopat'ın eğitim videosunda (5000 liralık sistemin olduğu :D) gösterildiği gibi yaptım. Yalnız
benim BIOS'ta orada olan bazı ayarlar yok; Fast Boot, Secure Boot, Compability Support Module gibi. iAtkos'un ekranına kadar geldim, orada optionsta bir ayar yapmadan "Boot Mac OS x from iAtkos ML3U" seçeneğini seçtim.
Arkasından Apple logosu olan gri ekran geldi ve dönen loading simgesi gelmeden öylece kaldı, bi süre bekledim ama bir hareketlilik olmadı. Daha sonra bios ayarlarından virtualization ı disabled durumuna getirdim. Yine değişen olmadı.
Daha sonra iAtkos ekranında optionsta Boot Args a "cpus=1" argümanını da ekledim, yine değişen olmadı. Netten biraz araştırdım yine Boot Args kısmına "-x -v" ı ekledim. Bunu ekleyince Apple logosu gelmedi, yapılan işlemleri listeleyen siyah bi ekran geldi orada kernel vs yazan 2-3 satır geldi, ardından "loading drivers..." kısmında durdu ve öylece kaldı.

Anlatamadığım bir yer olduysa lütfen sorun, problemimin çözümü için yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ahmet Yolcu, ekran kartı ve ram ler dışında bilgisayar bileşenlerimiz aynı. Ben de foruma konu açmıştım senin konunu görmemişim.
Sanırım ben de iAtkos ML2 kurmayı deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı