İçimi döküyorum

Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
716
Evet. Yine ben. Belki de son kez konu açıyorum, bilmiyorum. Tam şu an çok kötüyüm. Bu basit bir kız konusu değil. Önce bunu söyleyeyim.

Tam 5 dakika önce 1.5 aydır konuştuğum kız 2-3 hafta gibi bir süre sana yazmayacağım dedi. Kötü olursan yaz ben buradayım gibi ifadeler kullandı. Böyle bir sebepten ötürü kötü hissetmek çok koyuyor arkadaşlar.

İnsanları mutlu etmeyi seviyorum. Onun da hayatını güzelleştirmek istedim. Giderek bağlandım ve artık kaldıramıyorum. Gitmesi o kadar üzüyor ki beni. Ah tam bu işleri bıraktıktan sonra bana yazmıştı, öyle tanışmıştık. 2-3 ay sonra buluşacaktık. Çünkü sınavları vardı, ameliyat olacaktı, annesi izin vermiyor gibi sebepler işte.

Haftaya vizem var. Gelecek için planlarım da var. Vize ve bu kız dışında derdim yok. İlk kez birisini buldum ve bağlandım (sanaldan da olsa).

Bilmiyorum arkadaşlar. Herkesi dinliyorum, herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Herkesi mutlu etmek, hayatlarına dokunmak istiyorum.

Hayatım düzgün ilerliyor. Başka sorunum yok.

Sadece içimi dökmek istedim tavsiye verenler olur belki.

Biraz sorunlarından da bahsedeyim. Birkaç ay önce koronadan babasını kaybetmiş. Son 2 senedir konuştuğu kız arkadaşlarından büyük bir kazık yemiş. 4 kardeşler ve annesi onlara bakmaya çalışıyor.

Olması gereken bir ameliyat var. Önceden olduğu halde tekrar olmak zorunda. Ameliyat ücreti 70-80 bin TL. Paradan dolayı ameliyat olamayacağa benziyor. Konuştuğu düzgün bir arkadaşı yok. Gün boyu benimle konuşuyordu. Okulda teneffüslerde bile beni arıyordu.

Bilmiyorum ne diyeceğimi. Sadece üzgünüm.
 
Son düzenleme:
Şey bunu da açıklayayım. Sevgili işleri boş iş konusunu açtıktan sonra kimseye yazmadım. Bu kız bana yazdı ve öyle tanıştık. Dertlerden, hayattan bahsettik sonra muhabbet açıldı.
 

Geri
Yukarı