İçimi döküyorum

Hayır böyle değildi. Her gün görüntülü konuşuyorduk. Ailesindeki insanları da gösterdi. Kardeşiyle de konuştum. Zayıf, güzel ve duygusal olarak yıpranmış bir kızdı.
Hocam ayıptır söylemesi geçen bende DC'de kızdım buraya geliyorum erkek oluyorum.

Her şeyin dışında kız arkadaşımın adının Selen olması...
 
Şey bunu da açıklayayım. Sevgili işleri boş iş konusunu açtıktan sonra kimseye yazmadım. Bu kız bana yazdı ve öyle tanıştık. Dertlerden, hayattan bahsettik sonra muhabbet açıldı.
Bende bi kız seviyorum okuldan beri sevgilisi vardı çıktılar sonra ayrıldılar,sevmiycem diyorum ama hala aklımda doğru kızı bulmak çok önemli.
 
Bizim bir arkadaş vardı, red yediği gibi başka birine aşık olurdu. Sonra ne oldu biliyor musunuz?
Patates oldu. Adam gibi tek birine takılacaksan takıl yani :D. Ona bir şey demeyiz de, sürekli başka biri.
 
Evet. Yine ben. Belki de son kez konu açıyorum, bilmiyorum. Tam şu an çok kötüyüm. Bu basit bir kız konusu değil. Önce bunu söyleyeyim.

Tam 5 dakika önce 1.5 aydır konuştuğum kız 2-3 hafta gibi bir süre sana yazmayacağım dedi. Kötü olursan yaz ben buradayım gibi ifadeler kullandı. Böyle bir sebepten ötürü kötü hissetmek çok koyuyor arkadaşlar.

İnsanları mutlu etmeyi seviyorum. Onun da hayatını güzelleştirmek istedim. Giderek bağlandım ve artık kaldıramıyorum. Gitmesi o kadar üzüyor ki beni. Ah tam bu işleri bıraktıktan sonra bana yazmıştı, öyle tanışmıştık. 2-3 ay sonra buluşacaktık. Çünkü sınavları vardı, ameliyat olacaktı, annesi izin vermiyor gibi sebepler işte.

Haftaya vizem var. Gelecek için planlarım da var. Vize ve bu kız dışında derdim yok. İlk kez birisini buldum ve bağlandım (sanaldan da olsa).

Bilmiyorum arkadaşlar. Herkesi dinliyorum, herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Herkesi mutlu etmek, hayatlarına dokunmak istiyorum.

Hayatım düzgün ilerliyor. Başka sorunum yok.

Sadece içimi dökmek istedim tavsiye verenler olur belki.
Sen lolitacı arkadaştın değil mi yanlış hatırlamıyorum? :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı