İçimi keyifli, güzel sigara önerisi

• Konuyu başlatan XFG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 307

XFG

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İçerken keyif alacağım, çok da hafif olmayan, güzel içimli bir sigara arıyorum. Ama böyle içerken keyif vermesi lazım yani :D. Halihazırda marlboro Edge ve kent D-range blue içmekteyim.

Merhaba arkadaşlar. İçerken keyif alacağım, çok da hafif olmayan, güzel içimli bir sigara arıyorum. Ama böyle içerken keyif vermesi lazım yani :D. Halihazırda marlboro Edge ve kent D-range blue içmekteyim.

Vallahi çok sigara denedim hocam, kesin olarak artık bildiğim şey hiçbir sigaranın içimi keyif vermiyor. Nikotin eşiğimiz mi yükseldi yoksa sigara kalitesi mi düştü bilmiyorum fakat muhtemelen 2. seçenek.

Ben şu sıralar uzun parliament içiyorum, boğaz vurumu falan ideal ancak tat yok sigarada, kömür gibi bir şey. Arada elim Marlboro Edge almaya gidiyor.

En çok duyduğum ise winston Dark blue hocam, at öldüren diye geçiyor. Ağır gelmezse deneyebilirsiniz.

Vallahi çok sigara denedim hocam, kesin olarak artık bildiğim şey hiçbir sigaranın içimi keyif vermiyor. Nikotin eşiğimiz mi yükseldi yoksa sigara kalitesi mi düştü bilmiyorum fakat muhtemelen 2. seçenek.

Ben şu sıralar uzun parliament içiyorum, boğaz vurumu falan ideal ancak tat yok sigarada, kömür gibi bir şey. Arada elim Marlboro Edge almaya gidiyor.

En çok duyduğum ise winston Dark blue hocam, at öldüren diye geçiyor. Ağır gelmezse deneyebilirsiniz.
Hocam camel yellow nasıldır,kendim için soruyorum.

Hocam camel yellow nasıldır,kendim için soruyorum.
Küspe alıp içebilirsin Camel Yellow veya Long'u yerine. Küspe ne diye sormana gerek yok, bilgi çağındayız.

İlla tütün kullanacaksan kendin sar, hazırların hepsinin tadı da kokusu da berbat.

Küspe alıp içebilirsin Camel Yellow veya Long'u yerine. Küspe ne diye sormana gerek yok, bilgi çağındayız.

İlla tütün kullanacaksan kendin sar, hazırların hepsinin tadı da kokusu da berbat.
Allah korusun tütün saracak hale düşmekten.Sağolun küspe benzetmesi için.

Allah korusun tütün saracak hale düşmekten.Sağolun küspe benzetmesi için.
Tütün sarmaktan korunacak bir şey olduğuna inanmanın sebebi kaliteli tütünlerin olduğunu bilmemenden kaynaklı olsa gerek - 25 yıl öncesinin Türkiye üretimli sigaraları gibi. Ancak tütün senin bilgin dahilinde sadece açık olarak satılan genel veya bandrollü olarak imamın abdest suyu zihniyeti ve tadıyla yapılanlarsa, evet haklısın. Yurtdışından gelme çok güzel tütünler vardır, güzelce sarılır, keyifle tüttürülür. Elinde üstünde iğrenç bozuk yağ yakan araç egzost kokusu gibi kalmaz mesela. Ya da tanıdık edineceksin doğuda tütün tarlası olan insanlardan, oradan yıllık alacaksın - ki bu da zor bir şey.

Tütün sarmaktan korunacak bir şey olduğuna inanmanın sebebi kaliteli tütünlerin olduğunu bilmemenden kaynaklı olsa gerek - 25 yıl öncesinin Türkiye üretimli sigaraları gibi. Ancak tütün senin bilgin dahilinde sadece açık olarak satılan genel veya bandrollü olarak imamın abdest suyu zihniyeti ve tadıyla yapılanlarsa, evet haklısın. Yurt dışından gelme çok güzel tütünler vardır, güzelce sarılır, keyifle tüttürülür. Elinde üstünde iğrenç bozuk yağ yakan araç egzozt kokusu gibi kalmaz mesela. Ya da tanıdık edineceksin doğuda tütün tarlası olan insanlardan, oradan yıllık alacaksın - ki bu da zor bir şey.

Ya günde bir paket yetmezse 1'den fazla içen bir arkadaşım elinde olmasa bile tütüne bulaşma demişti ondan öyle kalmış. Çok zararlı ben bile denediğimde bayağı öksürmüştüm arkadaşım kanser oldu tarzında şeyler söylemişti. Türkiye'de bu kaliteli tütünlere doğulu tanıdığım olmadan ulaşmanın bir yolu var mı?

Ya günde bir paket yetmezse 1'den fazla içen bir arkadaşım elinde olmasa bile tütüne bulaşma demişti ondan öyle kalmış. Çok zararlı ben bile denediğimde bayağı öksürmüştüm arkadaşım kanser oldu tarzında şeyler söylemişti. Türkiye'de bu kaliteli tütünlere doğulu tanıdığım olmadan ulaşmanın bir yolu var mı?
Yabancıları dene; Karelias and sons, Drum, Old Virginia, Old Holborn... sorman gerek tabi her yerde bulunmuyorlar, iban at sarayın ışıkları sönmesine oy verenler sağolsuns ceza ile para kazanma maceraları v.b

Tabi ona göre filtre ve kağıt seçimleri de deneyeyip görmen gerek - hepsi içim keyfini değiştirir. Örnek Karelias mavi/turuncu/bej (ağırdan hafife) ile OCB orjinal filtreleri ve Gizeh kırmızı veya Arap güzeldir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı