- Makaleler
- 3
Arkadaşlarınla takılmaman için bir nedenin yok ama içkiyi içince sadece kendini değil başkalarını tehlikeye atıyorsun. Yapma böyle şeyler.
Dost acı söyler. Gardını al.Daha hiç içmedim ve sizlerin bu cümleleriniz beni bi' germedi değil hocam. İllaki tecrübeniz olmuştur ve size güvenmek istiyorum...
İlerideki planlarım çok değişikti.
Afiyetler olsun hadi.Anlaşılan o ki Starbucks yolu gözüktüÖnerileriniz için teşekkür ediyorum.
İçiyorlarsa bağımlıdırlar. Haftada bir kere bile bağımlı demek. Haftada 5 ml alkol.
@airboss Yıllarca içtiklerinden bünyeleri alışıyor tabii. Mesela hiç boksa ilk başlayan adamın yediği dayakta hissetiğiyle, boksa yıllarını vermiş adamın hissettikleri bir olur mu?
Sigara ve içkinin ortak özelliği: ikisininde sıkıntılara iyi geleceği umularak kullanılan bağımlılık yapıcı maddeler olmasıdır. Aslında iyi geliyor mu? Hayır. Sadece yaraya oksijen gitmediğinde olacağı gibi acının kesilmesi ve yaranın hareket ettikçe büyümesi olayı oluyor.Ben sigara gibi içenleri bağımlı olarak biliyordum, gerçekten...
Şaşırdım şuan.
Ben mezuniyette votka yerine su dolduruyordum bardağaTüm kızlar "Gökhan içme daha araba kullanacaksın" gibisinden triplere girmişlerdi
Sarhoş olduğum için güldüğümü zannediyorlardı ancak içim içimi yiyordu, kudurmuştum eğlenmekten
Hayatımdaki, su tüketim oranı en yüksek gündüBöbreklerim hasta olmaz o günden sonra.
Biz de geçtik o dönemlerden, bir baltaya sap olamamış 2 tane angut arkadaşın seni de aynı kervana sokmak ister hepsi bu. O yaşlarda alkollü ürün tüketmek, göstere göstere tüketmek, tükettikten sonra arkadaş ortamında konuşmak tamamen "EGO" aracıdır. İçki içen daha olgundur ve ağır abidir nasıl olsa
1-2 bardak votkayı az görmüşsün ancak burada erkeklik yapmanın alemi yok. Bardağın da türünü belirtmemişsin ancak orta ölçekli 2 bardak harbi votka seni al aşağı etmeye fazlasıyla yeter.
Biri çıkıp yobaz diyecek tahminen ancak dini bir inancın varsa tüketmeni önermiyorum. Alkole mani bir inancın yoksa da az miktarda içmeni öneriyorum. Alkol denen şey insanların güvenini yükseltip dertlerini paylaşmasını sağladığı, bir eğlence mekanında rezil olma tehlikesine karşılık ayağa kalkıp oynamanızı sağladığı kadarıyla güzeldir. Alkol nedeniyle yürümekte zorluk çekiyorsan, önünü arkasını düşünmeden laf ediyorsan, insanlarla aran bozuluyorsa, çevrene zarar veriyorsan içmeyeceksin çünkü beceremiyorsun demektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.