İçki içmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi sana iç veya içme diyemem ama ilk defa içeceksen bira içme. Bira ilk içtiğin zaman tadı iğrenç gelen alışınca güzel gelen bir içecek. En kötü meyve suyu veya Redbull ile votkayı karıştırsın, votkayı fazla koymazsan içimi güzel bile olur.

İçiyorlarsa bağımlıdırlar. Haftada bir kere bile bağımlı demek. Haftada 5 ml alkol.

Ben sigara gibi içenleri bağımlı olarak biliyordum, gerçekten...
Şaşırdım şuan.

@airboss Yıllarca içtiklerinden bünyeleri alışıyor tabii. Mesela hiç boksa ilk başlayan adamın yediği dayakta hissetiğiyle, boksa yıllarını vermiş adamın hissettikleri bir olur mu?

Vay arkadaş neymiş bu olay ya. İyiki şuan bu yorumları okuyorum. Yoksa halim yaşmış belli ki. [emoji53]

Ben sigara gibi içenleri bağımlı olarak biliyordum, gerçekten...
Şaşırdım şuan.
Sigara ve içkinin ortak özelliği: ikisininde sıkıntılara iyi geleceği umularak kullanılan bağımlılık yapıcı maddeler olmasıdır. Aslında iyi geliyor mu? Hayır. Sadece yaraya oksijen gitmediğinde olacağı gibi acının kesilmesi ve yaranın hareket ettikçe büyümesi olayı oluyor.

Ben mezuniyette votka yerine su dolduruyordum bardağa :) Tüm kızlar "Gökhan içme daha araba kullanacaksın" gibisinden triplere girmişlerdi :) Sarhoş olduğum için güldüğümü zannediyorlardı ancak içim içimi yiyordu, kudurmuştum eğlenmekten :)
Hayatımdaki, su tüketim oranı en yüksek gündü :D Böbreklerim hasta olmaz o günden sonra.

Biz de geçtik o dönemlerden, bir baltaya sap olamamış 2 tane angut arkadaşın seni de aynı kervana sokmak ister hepsi bu. O yaşlarda alkollü ürün tüketmek, göstere göstere tüketmek, tükettikten sonra arkadaş ortamında konuşmak tamamen "EGO" aracıdır. İçki içen daha olgundur ve ağır abidir nasıl olsa :)

1-2 bardak votkayı az görmüşsün ancak burada erkeklik yapmanın alemi yok. Bardağın da türünü belirtmemişsin ancak orta ölçekli 2 bardak harbi votka seni al aşağı etmeye fazlasıyla yeter.

Biri çıkıp yobaz diyecek tahminen ancak dini bir inancın varsa tüketmeni önermiyorum. Alkole mani bir inancın yoksa da az miktarda içmeni öneriyorum. Alkol denen şey insanların güvenini yükseltip dertlerini paylaşmasını sağladığı, bir eğlence mekanında rezil olma tehlikesine karşılık ayağa kalkıp oynamanızı sağladığı kadarıyla güzeldir. Alkol nedeniyle yürümekte zorluk çekiyorsan, önünü arkasını düşünmeden laf ediyorsan, insanlarla aran bozuluyorsa, çevrene zarar veriyorsan içmeyeceksin çünkü beceremiyorsun demektir.

Ben mezuniyette votka yerine su dolduruyordum bardağa :) Tüm kızlar "Gökhan içme daha araba kullanacaksın" gibisinden triplere girmişlerdi :) Sarhoş olduğum için güldüğümü zannediyorlardı ancak içim içimi yiyordu, kudurmuştum eğlenmekten :)
Hayatımdaki, su tüketim oranı en yüksek gündü :D Böbreklerim hasta olmaz o günden sonra.

Biz de geçtik o dönemlerden, bir baltaya sap olamamış 2 tane angut arkadaşın seni de aynı kervana sokmak ister hepsi bu. O yaşlarda alkollü ürün tüketmek, göstere göstere tüketmek, tükettikten sonra arkadaş ortamında konuşmak tamamen "EGO" aracıdır. İçki içen daha olgundur ve ağır abidir nasıl olsa :)

1-2 bardak votkayı az görmüşsün ancak burada erkeklik yapmanın alemi yok. Bardağın da türünü belirtmemişsin ancak orta ölçekli 2 bardak harbi votka seni al aşağı etmeye fazlasıyla yeter.

Biri çıkıp yobaz diyecek tahminen ancak dini bir inancın varsa tüketmeni önermiyorum. Alkole mani bir inancın yoksa da az miktarda içmeni öneriyorum. Alkol denen şey insanların güvenini yükseltip dertlerini paylaşmasını sağladığı, bir eğlence mekanında rezil olma tehlikesine karşılık ayağa kalkıp oynamanızı sağladığı kadarıyla güzeldir. Alkol nedeniyle yürümekte zorluk çekiyorsan, önünü arkasını düşünmeden laf ediyorsan, insanlarla aran bozuluyorsa, çevrene zarar veriyorsan içmeyeceksin çünkü beceremiyorsun demektir.

Hocam, farkındayım Türkiye'deki öğrencilerin ego yüzünden alkol aldığını veya sigara içtiğini. Ancak arkadaş ortamım cidden kötü değil. Kaldı ki ben aklı başında bir insanım. Önerilerinizi dinledim ve alkol almamaya zaten karar verdim. Ancak şunu açıklığa kavuşturalım. Arkadaşlarımı ben seçiyorum. Yani onların kötülüğü benim kötülüğümdür. Bu bugüne kadar böyleydi. Söylemek istediğim şey şudur; Biz her şeyi gayet iyi bir şekilde anlıyoruz. Doğruyu yanlışı vs. Şimdi de anladık. Ve hatamızdan dönüyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı