"İddia" Samsung One UI 7 yeni animasyonu sızdırıldı

Jeffbezos

Centipat
Samsung One UI 7'nin yeni sızıntısı çıktı. Sızıntıya göre animasyonlar çok iyi duruyor.
Source: Ice Universe (Twitter: UniverseIce)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Animasyonlar çok iyi ama her marka neden hızlı ayarlar kısmını IOS'a benzetmeye çalışıyor?
Kullanımı kolaylaştırıyorsa benim için birbirine benzemesi sorun değil. Aslında ses ve parlaklık sliders dışında One UI 6.1'den kontrol paneli olarak çok fazla değişiklik yok.
Bunu eski haline almak için bir ayar olmalı bana göre.
Bildirim paneli ile kontrol paneli ayrıldı. Bunu ayarlardan eski düzen şeklinde değiştirebiliyorsunuz. Yani kontrol paneli ile bildirim panelini aynı anda kullanabiliyorsunuz. (Geçmiş sızıntılarda bunun ayarı vardı.)

Neden bütün markalar Apple'a özeniyor anlamıyorum.
IOS'a özenme bence az da olsa var fakat direk Çinli firmalar gibi copy paste yapılmamış. iOS gibi olma çabası yorumlarını bir tık mantıksız buluyorum.

Peki ne zaman piyasaya sürecekleri hakkında bilgisi olan var mı?
Piyasaya nihai sürüm olan One UI 7.1 S25 serisinin lansmanında tanıtılacak ve o zaman kullanıma sunulacak. Samsung yaptığı SDC24'te bu sözü verdi.
Beta sürümü ne zaman yayınlanacak hala muamma. 1 2 hafta içinde (Aralığın ilk haftası olabilir) Kore'ye Beta sürümünü yayınlayabilirler. Betayı ondan belki bir süre sonra Almanya, USA, Çin'de falan görürüz.

Güncelleme
One UI 7 yeni ayarlar arama arayüzünü Ice Universe sızdırdı. Beta sürümünün yeniden ertelendiği duyruldu.

Dosya Ekleri

• one-ui-7-quicksettings-v0-8jhllcx6ma3e1.jpg
    one-ui-7-quicksettings-v0-8jhllcx6ma3e1.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 37
  • one-ui-7-setting-new-search-interface-v0-qhwi9blv393e1.jpg
    one-ui-7-setting-new-search-interface-v0-qhwi9blv393e1.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 37
  • one-ui-7-setting-new-search-interface-v0-ttl32j6z393e1.jpg
    one-ui-7-setting-new-search-interface-v0-ttl32j6z393e1.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 44
  • dxsu5bc2z63e1.jpeg
    dxsu5bc2z63e1.jpeg