Kullanımı kolaylaştırıyorsa benim için birbirine benzemesi sorun değil. Aslında ses ve parlaklık sliders dışında One UI 6.1'den kontrol paneli olarak çok fazla değişiklik yok.Animasyonlar çok iyi ama her marka neden hızlı ayarlar kısmını IOS'a benzetmeye çalışıyor?
Bildirim paneli ile kontrol paneli ayrıldı. Bunu ayarlardan eski düzen şeklinde değiştirebiliyorsunuz. Yani kontrol paneli ile bildirim panelini aynı anda kullanabiliyorsunuz. (Geçmiş sızıntılarda bunun ayarı vardı.)Bunu eski haline almak için bir ayar olmalı bana göre.
IOS'a özenme bence az da olsa var fakat direk Çinli firmalar gibi copy paste yapılmamış. iOS gibi olma çabası yorumlarını bir tık mantıksız buluyorum.Neden bütün markalar Apple'a özeniyor anlamıyorum.
Piyasaya nihai sürüm olan One UI 7.1 S25 serisinin lansmanında tanıtılacak ve o zaman kullanıma sunulacak. Samsung yaptığı SDC24'te bu sözü verdi.Peki ne zaman piyasaya sürecekleri hakkında bilgisi olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.