İddia yüzünden uyku girmiyor

Kanka kumar sadece çerezlik oynanır bence.
Milli piyango Online sitesinden kazı kazan oyunları oynayabilirsin, yine de çok kazandırmıyor ama zevkli.

Çok kumar oynayasın varsa git AVM'ye 2TL'lik oyuncak makinelerinde oyna o da sonuçta bir kumar.

Çok kumar oynayasın varsa git AVM'ye 2TL'lik oyuncak makinelerinde oyna o da sonuçta bir kumar.

AVM zevk vermiyor dostum.

Bunun kim bilir kaç bin lira zararı var istediğin kadar oynasan bile kazanamazsın kumarda kim kazanmış ki, kazanan da geri kaybetmiştir zaten.

Ortalama 800 falan vardır benim zarar fakat günlük az miktar oynadığımdan 1-2 senede birikmiş zarar ve bana koymuyor pek. İstediğim gibi hırs yapmadan oynadığımda mantıklı düşündüğümde uykum falan yokken iyi analiz yapınca 5 kuponun 2 tanesi banko geliyor. Diğer 3 tanesi şans faktörü işte. Anlık kazanıp bankaya çekmek çok zevkli olay. Unutturuyor tüm zararımı bana.

Siz bağımlı olmuşsunuz, psikoloğa falan gidin.

Çok değil 2-3 yıla bitersin sen. Çekidüzen ver kendine tehlikenin farkında değilsin. 3 kuruş kolay para için hayatını heba etme.

Tehlikeli ne var göremedim açıkçası, Iddaa'nın bu geceye kadar hayatıma kötü etki ettiğini düşünmüyorum. Tavsiye istiyorum gelmişsin yok bitersin yok 3 sene 5 sene. En çok sen yaşıyorsun en sağlam sensin hacı tamam.

Siz bağımlı olmuşsunuz, psikoloğa falan gidin.

İlaç vermekten başka şey yapmıyorlar ve aşırı uyku yapıyor günlük motivasyonumu etkileyen bir durum uykusuzluk hocam.

Size yapabileceğimiz bir şey yok, tavsiye veriyoruz kızıyorsunuz, geçen gün forumdan biri 50k para kaybetti vallahi ister oynayın ister oynamayın en sonunda siz batacaksınız.

Size yapabileceğimiz bir şey yok, bir şey diyoruz kızıyorsunuz geçen gün adamın biri 50k kaybetti kumardan, (yatırım tavsiyesi değildir) 6 ay sonra 5 parasızım diye konular açarsınız.

5 parasız olamam ki baba parası zaten hocam kaynak kesilene kadar devam, stresimi alıyor kazanınca iyi geliyor.

5 parasız olamam ki baba parası zaten hocam kaynak kesilene kadar devam, stresimi alıyor kazanınca iyi geliyor.
Babanızın yerinde olsam size 5 kuruş para vermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı