IDE nasıl güncellenir?

Sahire12

Centipat
Katılım
20 Ağustos 2022
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnsan Sarrafı <3
Merhaba bilgisayarım kendi kendini yeniden başlatıyordu bende bu sorunu Microsoft'a yazdım ve olay günlüğü dosyalarını evtx şeklinde attım onlar da bana şöyle bir öneri de bulundular ne yapmam gerektiğini anlamadım cehaletimin kusuruna bakmayın yardımcı olursanız sevinirim.
Ben Paul'um ve endişeniz konusunda size yardımcı olmak için buradayım.

Olay günlükleri çekirdek gücü: Olay kimliği 41 hata Denetimi'ni gösterdi, çoğunlukla hatalı bir güç kaynağından kaynaklanıyor, ancak bir sürücüden veya farklı bir donanımdan da kaynaklanabilir.

"Sürücü \Device\Ide\IdePort0 üzerinde bir denetleyici hatası algıladı." olay hataları da vardır.

IDE denetleyicisi sürücüsünü güncelleştirmenizi veya kaldırmanızı ve yeniden yüklemenizi öneririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Probleminizi net olarak anlatır mısınız?

PC im neden yokken kendini yeniden başlıyor ısınma sorunu değil termal macun vs tam yani sorunun donanımsal olduğunu hiç sanmıyorum Microsoft'a bu sorunu bildirdim bana bu kodu powercfg -restoredefaultschemes. PowerShell'e yazınca sorunun hallolcağını söylediler yazdım hakikaten de yazdıktan sonra 5 gün kadar sorunsuz çalıştı sonra gene kapandı ben gene kodu yazdım ama işe yaramadı sonra gene yazdım ama aynı kişi yanıt vermedi maalesef konu olarak sorduğumda bana olay günlüğünü kaydedip evtx dosyasını şeklinde paylaşmamı söyledi
Attım bende bana yukarı da yazıdığım şeyi yazdı sürücüler zaten güncel diyor şaştım kaldım ne yapacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı