İftiraya uğrayabilir miyim?

Dostum sen hastasın, diğer konularını da görüyorum gerçekten hastasın. Çok geç olmadan tedavi alman gerekiyor, büyük ihtimal OKB teşhisi koyarlar sana.

Selam, geçen gunlerde sadece Enes'in bir videoda "otobüste biri bana rastgele tacizi diye bagirsa neler olur düşünebiliyor musunuz" gibi bir bir sözünu duydum ve etkilendim. Bugün minibuse bindiğimde kimseyle göz teması kurmamaya çalıştım. Fakat inerken dalmışım ve son anda annem bana seslenince bir anda irkildim. Hizlıca geçmeye çalışırken bir kadina degdim yanlışlıkla. 13 yaşındayım. Dün bir daha hesabıma girmeyeceğim demiştim. Evet sanırım dündü ama bugün icim içimi yiyor. İftira en korktuğum şeydir. Aileme anlattım bundan mi korkuyorsun falan dediler. Bu soruya cevabımi alır almaz yine önemli bir durum olmadığı sürece hesabıma girmeyeceğim yemin ederim. Her olayı kafama takiyorum bir video izlemiştim bu olayları insanlara sormayın falan diye ama ben korkumdan olayları akışına bırakamadım.
Merhabalar, OKB olma ihtimaliniz var. Fakat yine de uzman teşhisi gerekli. Kafanıza takmayın, youtube üzerinden OKB yaşamış geçirmiş kişileri araştırabilirsiniz.

Hocam konularınızı inceledim aşırı bir takıntılısınız ben de takıntılıydım ama sadece temizlik konusundaydı bu ve çok şükür 5 ayda falan yendim o zaman çektiğim sıkıntıyı düşünüyorum da siz kim bilir ne sıkıntılar çekiyorsunuz. Kesinlikle doktora görünün ailenize konuyu açın. Ancak bir doktor yardım edebilir size daha da ilerlerse en sonunda kafayı yersin.

Hocam konularınızı inceledim aşırı bir takıntılısınız ben de takıntılıydım ama sadece temizlik konusundaydı bu ve çok şükür 5 ayda falan yendim o zaman çektiğim sıkıntıyı düşünüyorum da siz kim bilir ne sıkıntılar çekiyorsunuz. Kesinlikle doktora görünün ailenize konuyu açın. Ancak bir doktor yardım edebilir size daha da ilerlerse en sonunda kafayı yersin.
Şuanda bir konuyu daha açmak ve açmamak arasında kaldım. Beni anlayan biri Discordunu verirse ona sorabilir miyim?

Selam, geçen gunlerde sadece Enes'in bir videoda "otobüste biri bana rastgele tacizi diye bagirsa neler olur düşünebiliyor musunuz" gibi bir bir sözünu duydum ve etkilendim. Bugün minibuse bindiğimde kimseyle göz teması kurmamaya çalıştım. Fakat inerken dalmışım ve son anda annem bana seslenince bir anda irkildim. Hizlıca geçmeye çalışırken bir kadina degdim yanlışlıkla. 13 yaşındayım. Dün bir daha hesabıma girmeyeceğim demiştim. Evet sanırım dündü ama bugün icim içimi yiyor. İftira en korktuğum şeydir. Aileme anlattım bundan mi korkuyorsun falan dediler. Bu soruya cevabımi alır almaz yine önemli bir durum olmadığı sürece hesabıma girmeyeceğim yemin ederim. Her olayı kafama takiyorum bir video izlemiştim bu olayları insanlara sormayın falan diye ama ben korkumdan olayları akışına bırakamadım.

Hocam her şeyi kafanıza takıyorsunuz. Affedersiniz ama sokak ortasında cinsel ilişki yaşayanlar var. Dünyaya bir kere geldiniz. Kafanıza her şeyi takarsanız stres yapar.

13 yaşındaki bir bireye kimse iftira atmaya kalkışmaz diye düşünüyorum.

Otobüste bir kadın bana iftira atmaya çalıştıktan sonra millet üzerime yürürken cebimdeki paslı kelebeğin yüzüme attığı bakışın tomogrofisi
images - 2022-08-19T223216.481.jpeg

Konu ne buraya yaz bir.
Discordda biri ile Helenoturkizm hakkında konuşuyorduk ( bu Yunan-Türk birliği gibi bir şey). Biri o sırada Azerbaycan-Türk birleşmesi daha mantıklı dedim. Başka biri de dedi ki. Azeri türk değil mi dedi. Ben de hayır dedim. Ben Helenotürkizm'i Azeri türk işbirliği sandı sandım. Sonra ona hemen özelden yazdım. Şaka yaptık dedi. Ben çok korktum ve o kadar paranoyak oldum ki şuan benim yanlış anladığım ssleri alır ve dava edersin diye korkuyorum yazdım. O da iyi fikir dedi. Mahkeme kağıdı falan gelir dedi. Sunucu da bana neden türk düşmanısın dedi. Sonra ben de değilim diyince tamam inandım dedi. İçimin rahat etmediğini söyledim. Kasma bu kadar falan dedi. Ben de ne kadar paranoyak olduğumun ssleri olarak burada açtığım konuları attım. O da benle dalga mı geçiyorsun dedi falan. Sakinleşince madem suçsuzsun neden dava ederim diye korktun ve suçun var mı dedi. Ben de hayır yok dedim. Dedi ki tamam de ne diye dava edebilirim ki seni dedi. Ben de olayı baştan anlattım. Bu suç mu ki? dedi ben de bilmiyorum ama ayrımcılığa girer diye korktum dedim. Ben zaten Azerbaycanlının Türk olduğunu biliyorum ama orda yanlış anladım yazdım. O da dedi ki bu suç mu deniyelim mi dedi? Ben de hayır ya niye deniyoruz saçmalama dedim. O da tamam iyi geceler dedi. Sonradan bana birkaç soru sordu ve dedi ki daha önce de biriyle konuşmuştum. O musun diye sordum dedi. O da biraz paranoyaktı dedi. Ben de bu devirde az paranoyak insan kaldı dedim. O da senin kadarı nadir hatta sen de dalga geçtin bence dedi. Ben de korktum ama dava diye değil yanlış anlaşılmaktan dedim. Bu yazdıklarım suç bile içermez yüksek ihtimalle ama bendeki bu korkuyla adamı bir şey yapmaya da sürüklemiş olabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı