İki senede YKS'de 30 bin sıralama yapılır mı?

Hocam daha 11'e geçeceksiniz. 11 içerisinde 11 derslerine büyük önem gösterin. Boş bulduğunuz vakitlerde de TYT bakın. Yaza kadar 9,10,11 biter. Yazın da TYT tekrar ve isterseniz 12'deki önemli matematik konularına ya da 11'de eksik kaldığınız kısımlara yoğunlaşabilirsiniz. 12. sınıf konularını okul başladıktan sonra 2. döneme geçmeden rahatça bitirebilirsiniz içiniz rahat olsun.

Hocam daha 11'e geçeceksiniz. 11 içerisinde 11 derslerine büyük önem gösterin. Boş bulduğunuz vakitlerde de TYT bakın. Yaza kadar 9,10,11 biter. Yazın da TYT tekrar ve isterseniz 12'deki önemli matematik konularına ya da 11'de eksik kaldığınız kısımlara yoğunlaşabilirsiniz. 12. sınıf konularını okul başladıktan sonra 2. döneme geçmeden rahatça bitirebilirsiniz içiniz rahat olsun.
Ayrıca şunu söyleyeyim, stres yaparsanız iyi okul kazanmayı unutun. Arkadaşım sınava 1 ay kala stres yapıp hızlı hızlı tekrarlar yapmaya çalıştı ve sonuç 120k. Netleri sınavdan 1 ay önce TYT'de 100, AYT'de 60-65'ti.

Düzgün bir program yapıp sakince ona uyarsanız kazanamayacağınız okul yok. Hedefiniz 30k değil 1k olsun, ona göre çalışın.

Uzaktan eğitimde giden senenizi kolay toplarsınız. 9 hiç zor değil, 11,12'ye oranla. Zamanla TYT soru tiplerini ezberleyip hızlı hızlı çözebileceksiniz zaten. En azından 11'i yüz yüze okuyacaksınız ona sevinin. Ben uzaktan işlediğimden dolayı sınav senemde hepsini toplayamadım maalesef. Aklım 12'ye geçeceğim yaz başıma gelmişti. Sizin aklınız benden 1 sene erken başınıza gelmiş. O nedenle kafaya takmayın, sadece çalışın gerisi gelir.

Son düzenleme:
Günde 15-16 saat çalışmış ortalama olarak, bende onun yalancısıyım.
Yok hocam ya fena sallamış. Ayakta kalabilmesi için 8 9 saat uyuması lazım. 8 saat uyusa geriye 16 saat kalıyor. Peki hiç mi eğlenmemiş hiç mi yemek yememiş cidden absürt geldi bana. 12 saat dese yine anlarım.

Yok hocam ya fena sallamış. Ayakta kalabilmesi için 8 9 saat uyuması lazım. 8 saat uyusa geriye 16 saat kalıyor. Peki hiç mi eğlenmemiş hiç mi yemek yememiş cidden absürt geldi bana. 12 saat dese yine anlarım.
Bilmiyorum videoda o detayları söylemedi, ama bazen 21 saat'de çalıştığı oluyormuş tek onu demişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı