- Makaleler
- 4
Peki siz nitelikli okulda mısınız? Veya genel arkadaşlarınız?Çevremden kasıtım okul çevresi değil, sosyal medyadan tanıştığım kişiler.
Peki siz nitelikli okulda mısınız? Veya genel arkadaşlarınız?Çevremden kasıtım okul çevresi değil, sosyal medyadan tanıştığım kişiler.
Ayrıca şunu söyleyeyim, stres yaparsanız iyi okul kazanmayı unutun. Arkadaşım sınava 1 ay kala stres yapıp hızlı hızlı tekrarlar yapmaya çalıştı ve sonuç 120k. Netleri sınavdan 1 ay önce TYT'de 100, AYT'de 60-65'ti.Hocam daha 11'e geçeceksiniz. 11 içerisinde 11 derslerine büyük önem gösterin. Boş bulduğunuz vakitlerde de TYT bakın. Yaza kadar 9,10,11 biter. Yazın da TYT tekrar ve isterseniz 12'deki önemli matematik konularına ya da 11'de eksik kaldığınız kısımlara yoğunlaşabilirsiniz. 12. sınıf konularını okul başladıktan sonra 2. döneme geçmeden rahatça bitirebilirsiniz içiniz rahat olsun.
Ben değilim, arkadaşlarım nitelikli liselerde okuyor.Peki siz nitelikli okulda mısınız? Veya genel arkadaşlarınız?
Tamamdır anladım.Ben değilim, arkadaşlarım nitelikli liselerde okuyor.
Günde 15-16 saat çalışmış ortalama olarak, bende onun yalancısıyım.Hocam okul ile dershaneye bir arada gidilmez. Konu da açmıştım. Aşırı zorlar. Gidecekseniz de açık liseye geçin.
Ne yaptın hocam 24 saat mi çalışmış? Hiç mi uyumamış?
Yok hocam ya fena sallamış. Ayakta kalabilmesi için 8 9 saat uyuması lazım. 8 saat uyusa geriye 16 saat kalıyor. Peki hiç mi eğlenmemiş hiç mi yemek yememiş cidden absürt geldi bana. 12 saat dese yine anlarım.Günde 15-16 saat çalışmış ortalama olarak, bende onun yalancısıyım.
Bilmiyorum videoda o detayları söylemedi, ama bazen 21 saat'de çalıştığı oluyormuş tek onu demişti.Yok hocam ya fena sallamış. Ayakta kalabilmesi için 8 9 saat uyuması lazım. 8 saat uyusa geriye 16 saat kalıyor. Peki hiç mi eğlenmemiş hiç mi yemek yememiş cidden absürt geldi bana. 12 saat dese yine anlarım.
video link?Bilmiyorum videoda o detayları söylemedi, ama bazen 21 saat'de çalıştığı oluyormuş tek onu demişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.