İkinci dönemin sınavları yapılır mı?

Ateş ölçer koymuşlar. Ateş ölçer genelde ölçmüyor bile hata veriyor. Bir kere beni ölçtü ondada 34.8 di :D
İlk sınavlarımızı Kasım ayında olduk biz. İkinci sınavları da 1 nisanda olacakmışız. İlk sınavları olurken okula girişte tek yaptıkları ateş ölçmek oldu. Sınavları bitirip sınıftan çıkarken merdivenler o kadar kalabalıktı ki. Bizi yönlendirdikleri merdivenler de dardı yani. Hep millete değe değe geçtim.

Benim 1. sınavlarım Kasım ayında bitti. 2. dönem 1. sınavlar yarın başlıyor. Kesin yapacaklar 2. sınavları. Para daha önemli çünkü. Onlara da hak veriyorum. Benim elime milyonlarca lira/dolar/euro geçecekse ben de yapardım sınavları. Ama öğrenci konumunda olduğum için desteklemiyorum. Hele bir de o "Öğrenciler okulu özledi" demeleri varya. Owwww en sevdiğim. 1. sınıfların saçma saçma konuşmaları. Okuma yazma bilmiyorlar, sınavları yok. Tabi özlerler okulu. Zaten dediğim gibi BİRİNCİ sınıf. Doğru düzgün bir düşünme yetileri yok. Yanlış anlamayan düşünmezler demiyorum. Onlarla bir lisenin düşüncelerinin aynı olma ihtimali yok.

Bize onları bile yapmadılar bizim müdür herkesi sıraya toplamış sosyal mesafeye uyun diyor herkesin arasına 1M bile yok klasik istiklal marşı okurken olan düzen he bir de istiklal marşıda okuttular şaka gibi sınıfta okuyabiliriz ama müdürümüz sağ olsun herkesi bir araya toplayıp bahçede istiklal marşı okutuyor bir de sosyal mesafeye uyun diye bize kızıyor evet sınıfta sosyal mesafe var ama tenefüste sarılan sarılana öpüşen öpüşene hayret içinde kaldım vaka sayıları yirmiye katlanacak.
Biz de İstiklal Marşı okuduk. Gerek yoktu bence. Marşa tabii ki saygım var ancak olağanüstü bir durumdaydık. İlle de okumamız lazımsa içerde okumamız gerekirdi bence.

Kasım'da ilk sınavlar yapılırken, bizim okul 600 kişiydi sabah ve öğlen olarak ikiye böldüler. 300 kişi sıra olmuştuk Pazartesi ve Cuma günü. İki saat konuşma yapmıştı bir de müdür. Okulda 15-20 tane pozitif çıkan oldu ama yine de gitmiştik. Yazık.

Kasım'da ilk sınavlar yapılırken, bizim okul 600 kişiydi sabah ve öğlen olarak ikiye böldüler. 300 kişi sıra olmuştuk Pazartesi ve Cuma günü. İki saat konuşma yapmıştı bir de müdür. Okulda 15-20 tane pozitif çıkan oldu ama yine de gitmiştik. Yazık.
Bizde tüm okul sınava sokulmuştu aynı gün. Günde 2 sınav :D

Bizde de öyle yaptılar. Sınıfımızda örneğin 30 kişi varsa 15 15 böldüler sonra ayrı sınıflarda sınavımızı yaptılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı