İkinci el ekran kartı iade edilir mi?

Hocam kartinizin seri numarasini biliyorsaniz kontrol edin. Satin alma tarihinizle garanti sureniz uyusmuyorsa gecmis olsun.
Kart benim kart hocam, seri numarasında ufak benim bileceğim bir şey vardı. Tutuyor.

Tamamen ortada bi dümen var, iade falan alma :D

Bir de 500 karşılayayım demiş parça mı çaldı ne yaptı artık.

Arkadaşlar güncelleme için yazıyorum, kartı teslim aldım. Furmark testi aşağıdaki gibi ve testte bir yanlış yok gibi duruyor.

Eki Görüntüle 2622639
Karta da iyi bakmışız maşallah sıcaklık iyi :D

Testten çok anlamıyorum ama fps normaldir herhalde.

Vallahi harcıyordum hocam, adam 1-2 saat içinde geri yazmasa 1 gün sonra yazsaydı muhtemelen o para gitti hocam derdim :D

İşin garip tarafı iade için geldi, muhabbet de ettik ben kartı test ederken. Daha önce 7800X3D ve 5070 ile valorant oynuyormuş, 540Hz monitör almış. Buna demişler ki valorant işlemci oyunu, bu da 9800x3d almış yanına da benden 3060ti aldı işte. Diyor ki eski sistemde daha çok fps alıyordum ben de normal olarak öyle olur zaten dedim, zannediyormuş ki ekran kartı hiç önemli değil.

Yeni bir güncelleme olaraktan az önce ilanlarda gezerken kendi kartımı gördüm, bi baktım sattığım adam ilana koymuş. Fakat maksadını anlamadım acaba ben geri almam diye mi koydu denedikten sonra? Kartı ben geri aldım, kart benim kartım ve hiç sorun yok gibiydi. İkinci el işi ne pis işmiş arkadaş. Aklınızda bulunsun siz satarken geri almayacağınızı net bir şekilde belirtin.
Hocam aman kontrol edin 3060ti gibi gösterip dandik bi kartta takmış olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı