İkinci el ekran kartı iade edilir mi?

Bence iade etmek isteyen gayet iyi bir şekilde yaklaşmış. Ben de daha önce 2. el sattığım ürünü iade almak durumunda kaldım. Cayma bedeli falan da teklif etmedi. Üründe de herhangi bir kusur yoktu ben de zorlamadım ürünü geri aldım.
Öyle tabii, iyi niyetle yaklaşmasa kabul etmezdim zaten. Muhtemelen 2K 4K monitöre taktıysa istediği performansı alamadı ve iade etmek istedi. 5080 alana kadar idarelik alıyorum demişti zaten.

Belki alırken acele davranmış, sonrasında başka bir şey almaya karar vermiş olabilir bilemiyorum. Parayı ne şekilde verdi size? Nakitse eğer sahte olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Bir de bu bankadan para gönderip daha sonrasında o gönderim işlemini iptal etme gibi bir mevzu vardı sanırsam. Dolandırıcılık dediğin zaman akla bunlar geliyor. Her şey olabilir işin açıkçası.
İban ile hocam, o konuda sorun yoktur herhalde.

Param Güvende ile mi sattın? Taklaya gelme sonra.
Direkt iban hocam.
Sorun çıkacağını sanmıyorum, 500 TL fark da büyük para olmayabilir ama bence hakkınız.
Alır mıyım bilmiyorum fakat bence de hakkım.
Bence geri almayin dikkatsizligi kendi sorumsuzlugu. Iade alma gibi bir zorunlulugunuz yok.
Aslında öyle bir durum da var tabii ama adam iyi niyetle yaklaştı. O yüzden sıkıntı yapmayacağım.

Bu durum gerçekten saçma, sen o paraya her şeyi yapmış olabilirsin, borcun vardır onu ödemiş olabilirsin, kendine başka bir ekran kartı almış olabilirsin. Kısacası harcamış olabilirsin. Bir de yani bu devirde araştırmadan bir şeyi 2. el almak bilemiyorum, benim aklıma yukarıdaki arkadaşlar gibi iyi niyetler gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı