İkinci el iPhone 7 mi yoksa Mi 8 mi?

D.Force

Kilopat
Daha fazla  
Maksimum 3000 lira bütçem var ve bu sene üniversiteye başlayacağım. Beni 4 yıl boyunca idare edebilecek bir şey arıyorum. Elimde 3 seçenek var sıfır iPhone 6s, 2 aylık temiz, oturduğum şehirde bulduğum iPhone 7 ve Xiaomi Mi 8. Genel olarak özellikleri hakkında bilgim var önemli olan beni uzun bir süre en iyi şekilde idare etmesi. Sizce hangisini seçmeliyim ve neden ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden IOS kullandıysanız Android'e alışmanız uzun sürebilir. İkinci el İphone 7'de fena olmaz. Yalnız Mi 8 daha güçlü, güncel, hoş bir telefon bana kalırsa.

Daha önce hiç ios kullanmadım samsung a5 kullanıcısıyım. Uzun götürmesinin yanında kamera, pil, oyun performansı da önemli benim için. Bu ikisi arasında kaldım.

Bir tane buldum 2650 tl 17 ay garantisi var 7 ay kullanılmış telefon güvenemiyorum nedense. Fakat mi8 alırsam da ithalatçı garantili olacak çok araftayım bilemiyorum.
Bu arada söylemeyi unutmuşum 22 ay garantisi olan anlaştığım adam telefonu satmış şuan üstteki yorumumda olanı buldum ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Bir tane buldum 2650 tl 17 ay garantisi var 7 ay kullanılmış telefon güvenemiyorum nedense. Fakat mi8 alırsam da ithalatçı garantili olacak çok araftayım bilemiyorum.
Bu arada söylemeyi unutmuşum 22 ay garantisi olan anlaştığım adam telefonu satmış şuan üstteki yorumumda olanı buldum ne yapmalıyım ?

Kardeşim ben iPhone 7 kullanıyorum çok memnunum 1.5 yıl oldu henüz bir sorunu olmadı defalarca elimden kaldırıma düştü çizik dışında bir şey yok birde kırılmaz ekran ve kılıf kullanmamış halim bu

Bence mi 8 al eğer oyun falan oynıcaksan pocophone f1 al.
Dostum sence mi 8 mi yoksa poco f1 mi ? iphone eledim. Mi 8 ile poco f1 arasında kaldım bu seferde. Poco pil performansı, 3.5mm kulaklık girişi olarak daha önde ayrıca stereo hoparlörü var fakat mi 8 kamera ve ekran olarak amoled olduğu için biraz daha iyi. Oyun oynayacağım fakat kamera da benim için önemli aralarında 500 tl gibi bi fark var poco 2500 tl. Sence hangisini almalıyım ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı