Mehmet Ali Ç
Picopat
Daha fazla
İkinci el satın aldığım Logitech G29 ürünümün kablosunda temassızlık yaşadığım için Logitech'e başvurdum. Yaklaşık 2 hafta süren mail sürecinde benden, faturadaki isim ile Logitech web sitesinden başvurduğum ismin uyuşmadığını ve faturadaki kişiyi teyit etmemi istediler. Ben de ürünü ikinci el olarak aldığımı belirttim. Bu açıklamadan sonra ise “üçüncü taraf yenilemelere garanti veremeyiz, satıcı ile iletişime geçin” şeklinde bir cevapla karşılaştım. Halbuki ürünün seri numarasını ve faturasını da kendileriyle bu süreçte paylaşmıştım; fakat ikinci el olduğu için sorun çıkarıyorlar sanırım. Kısacası, bir kablo yüzünden kullanamadığım G29 ile baş başa kaldım. Aradığım kablo Türkiye'de de mevcut değil. Şimdi bir de şansımı Türkiye'deki yetkili servis penta ile denemek istiyorum ama onlar hakkında da pek olumlu yorumlar görmedim. Büyük ihtimalle ürün ikinci el olduğu için, faturası, kutusu ve garantisi devam etmesine rağmen onlar da sorun çıkaracaktır. Ancak benim bildiğim kadarıyla garanti kişiye özel değil, ürüne bağlı olarak devam eder. Yurt dışında böyle değil sanırım ama Türkiye'deki kanuna göre böyle en azından. Umarım penta yardımcı olur.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: